Indien u problemen heeft dit bericht te bekijken, klik dan a.u.b. hier.
Klik hier met rechts op om alle afbeeldingen te downloaden.

Op 1 maart heeft oprichter en directeur van Stichting Cardo, Stefan Rutgers, zijn functie overgedragen aan Eric Tonn. Stefan zal na 14 jaar Cardo andere activiteiten binnen en buiten Pluryn gaan ontwikkelen. Eric heeft na een inwerkperiode van een maand enthousiast het roer overgenomen. "Ik heb in korte tijd al veel prachtige momenten meegemaakt", zegt Eric, "De All The Way Music avond op 11 februari in Cardo heeft veel indruk op mij gemaakt. Verder heb ik ook erg genoten van de Sportief Tour met NAC in Breda." Eric zal zich in de komende maanden verder inwerken en met behoud van al het goede, mooie nieuwe activiteiten voor Stichting Cardo ontwikkelen. "Cardo kan rekenen op een team van enthousiaste medewerkers die met passie en deskundigheid graag willen blijven verbazen en verwonderen" geeft Eric aan. "Ik denk dat we in de toekomst weer hele bijzondere ontmoetingen met bijzondere mensen op bijzondere gelegenheden gaan meemaken".
  Klik hier met rechts op om alle afbeeldingen te downloaden.

Voor het seizoen 2009 / 2010 hebben zich 4 nieuwe sponsoren aangemeld. Namens de bedrijven groep van Stichting Cardo heten we de volgende ondernemingen van harte welkom:
DolfijnWonen, De Treffers, Jan Jacobs Tekstbureau en Dutch Delta Group.

12 januari Lenette van Dongen in Cardo
Fotograaf: Paul Grefkens26 januari Jeans in Cardo
Fotograaf: Paul Grefkens4 februari Stevie Wonder Tribute Band
Fotograaf: Paul Grefkens11 februari de artiesten van All The Way Music
Fotograaf: Broer van den Boom5 maart The Beatles Revival in Cardo
Fotograaf: Paul Grefkens


Hulde aan Mathieu Fluit
Dat Stichting Cardo op vele trouwe sponsoren kan rekenen is al jaren een feit. Dat blijkt eens te meer uit het record dat door Mathieu Fluit van MJFP is gevestigd. Mathieu heeft inmiddels 10 nieuwe bedrijven aangebracht. Onlangs heeft “Q accountants en belastingadviseurs BV” op voordracht van Mathieu toegezegd toe te treden tot de businessclub van Cardo. Cardo is erg blij met het enthousiasme waarmee Mathieu zijn liefde voor Cardo uitdraagt. Uiteraard biedt “All The Way Music” Mathieu weer een gratis optreden van van één van de artiesten. Mathieu BEDANKT!


11 februari Jaap Bressers sitdown comedian
Fotograaf: Broer van den Boom


Jaap Bressers
Wat doe je als je Stand-up Comedian wilt worden maar je kan niet staan.... dan blijf je gewoon zitten en word je Nederlands eerste Sitdown comedian. Jaap Bressers doorbreekt met zijn soms snoeiharde humor over zijn handicap barrières. Op 11 februari j.l. was in Cardo de voorstelling van All The Way Music. Als bijzondere gast zou Petra Berger aanwezig zijn. Zij moest helaas verstek laten gaan wegens familie omstandigheden. Zonder de tijd te hebben voor een goede voorbereiding vulde Jaap het gat in het programma op fantastische wijze op. Jaap liet op overtuigende wijze zijn talent zien. Zijn taalgebruik en timing zijn precies goed. Je kan je makkelijk verplaatsen in de situaties die hij beschrijft, situaties die, dan weer hilarisch en dan weer gênant zijn, maar altijd weer tot een lachsalvo leiden. Jaap is met de Night of Comedy regelmatig te zien in de Nederlandse theaters. Naast zijn eigen programma kan hij ook comedy op maat maken. Zo kunt u Jaap inzetten voor personeelsbijeenkomsten of relatiedagen waarbij de boodschap met humor overgedragen moet worden. Op 12 april a.s. zal Jaap o.a. te zien zijn met een optreden tijdens de uitreiking van de MVO Award in Nijmegen. Voor meer informatie over Jaap Bressers of boekingen, belt u met All The Way Music (026 334 98 33).


Foto: Nici Apfel van All The Way Music zingt voor J.P. Balkenende
Fotograaf: Broer van den Boom


Op maandag 22 februari 2010 was premier Balkenende aanwezig bij een CDA-verkiezingsbijeenkomst in Nijmegen. Nici Apfel zorgde voor muzikale omlijsting. Nici is een talent van het artiestenbureau All The Way Music, het artiestenbureau van Cardo. Na haar optreden nodigde Nici de premier uit om haar album ‘Muzikale Tintelingen’ in ontvangst te nemen. De premier nam uitgebreid de tijd om met Nici te praten en complimenteerde Nici met haar optreden.

Koepelkerkconcerten met All The Way Music.
Op donderdag 25 en vrijdag 26 maart a.s. vinden er opnieuw de zogenaamde Koepelkerkconcerten plaats in Smilde. Het lijkt een jaarlijkse traditie te worden. Inmiddels is het de derde keer dat All The Way Music  i.s.m. WdR Communicatie / Evenementen uit Smilde deze concerten organiseert in opdracht van Univé Midden-Drenthe.
Nu al is bekend dat de prachtige Koepelkerk in Smilde twee avonden tot aan de nok toe is gevuld. Het belooft weer een prachtig programma te worden met Bert Louissen en Sven Jansen als muzikale gastheren, Bob Bullee, Nici Apfel, Nezar Souri en speciale gastartiesten: Petra Berger en Syb van der Ploeg.


SPORTIEF TOUR bij NAC, IEDER JAAR WEER EEN FEEST!

De Sportief tour organiseerde op 24 februari in het revalidatiecentrum Breda de sportieve middag waar wederom een bijzondere ontmoeting tussen de selectiespelers van NAC en kinderen met en zonder handicap plaatsvond.

SPARTA
Woensdag 10 maart j.l. kwam de gehele selectie van Sparta op bezoek in de Sporthal Margriet in Schiedam. De Sportief tour nodigde de kinderen van het Vlietland Ziekenhuis uit en bood hen de mogelijkheid om op een speciale manier een middag te sporten.
De Sparta spelers en kinderen ontmoeten elkaar op deze middagen en leren van elkaars (on)mogelijkheden. De beeldvorming over kinderen met een beperking krijgt hiermee een positieve impuls. De selectie van Sparta ondervond deze middag zelf hoe het is om te sporten met belemmeringen en dat leverde zeer leuke taferelen op.

Om een indruk te krijgen van dit soort bijzondere sportdagen kunt u op de site www.stichtingcardo.nl onder Sportief tour, filmpjes bekijken.
In april vinden de ontmoetingen plaats bij; FC Twente, NEC, Helmond Sport, Vitesse, FC Dordrecht, De Graafschap, Go Ahead Eagles en PSV.

Voorrondes van start

De voorrondes van deze talentenjacht voor mensen met een visuele beperking worden in april en mei gehouden op vier locaties in het land. Uit deze voorrondes zullen ongeveer 16 kandidaten doorstromen naar de halve finales. Uit de twee halve finales zullen 8 kandidaten doorgaan naar de landelijke finale die op 14 oktober a.s. zal plaatsvinden. Op deze dag bestaat de Vereniging Bartiméus Sonneheerdt, partner èn financier van Kijk op Talent, 95 jaar. Het belooft dan ook een bijzonder muzikaal en feestelijk verjaardagsfeest te worden. De uit Arnhem afkomstige zanger Nezar Souri, zal als vaste voorzitter van (een telkens wisselende) jury de lastige taak krijgen om het beste talent te selecteren. Voor meer informatie kijkt u op www.kijk-op-talent.nl

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de Scholierentour voor het seizoen 2010-2011 begonnen. De aanvraag bij het Revalidatiefonds loopt. Uit de evaluatie van de vorige tour bleek dat veel scholen tegenwoordig de volledige jaarplanning al voor de aanvang van het schooljaar klaar hebben en dat het moeilijk is om later nog activiteiten toe te voegen. Vandaar dat de voorbereidingen al vroeg beginnen. Naar het zich laat aanzien zijn er in het schooljaar 2010-2011 weer 9 school ontmoetingen in het kader van de Scholierentour. Dat betekent dat er weer 18 scholen mee mogen doen aan deze prachtige activiteit. Uiteraard zal de Scholierentour weer met een landelijke muzikale finale worden afgesloten met medewerking van o.a. Jan Vayne.
Klik hier met rechts op om alle afbeeldingen te downloaden.

Deze nieuwsbrief is mogelijk gemaakt door Masc Software

Klik hier met rechts op om alle afbeeldingen te downloaden.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven op de mailinglijst.
Stelt u geen prijs meer op gratis toezending dan kunt u zich hier afmelden.

Deze e-mail is verzonden naar door een automatische mailing.
Voor vragen kunt u bellen met 026 33 49 816 of ga naar www.stichtingcardo.nl.