Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.

Sterke verhalen, echte folk-klassiekers en stoere mannen. Klik hier voor een filmpje

Beste theater liefhebber,

Het theater van de ontmoeting heeft nog een aantal voorstellingen gepland staan. Vanaf 2 juli staat het gehele Cardo theaterseizoen 2019-2020 online.

Stichting Cardo maakt het mogelijk dat mensen bij elkaar kunnen komen in Cardo Theater om samen te genieten van een gevarieerd programma met muziek en cabaret. Het bestaan van Cardo wordt mede mogelijk gemaakt door een trouwe groep van bijna 100 bedrijven die de financiële basis vormen en de inzet van 35 enthousiaste vrijwilligers.

Uniek, gezellig en afwisselend…het leukste, niet gesubsidieerde theater van de regio!

9 mei 2019


Beatcrooks & Ronnie Ruysdael


Hot, hip, harde beats en de Koning van de polonaise.

25 sept 2019
Killer Queen- `s werelds beste tribute band
De allerbeste Queen tribute band ooit, komt weer naar Cardo Theater!

Cardo Theater ticketverkoop

Tickets zijn verkrijgbaar bij alle Primera vestigingen en op www.cardotheater.nl
Voor vragen kun je contact opnemen per e-mail met cardo@pluryn.nl
of telefonisch op 088 779 20 94.

Hoofdsponsor ARN

We zijn zeer verheugd dat de ARN BV ons de komende twee jaar als hoofdsponsor blijft ondersteunen.


Afvalenergiecentrale ARN zet (rest)afval om in energie, meststof en andere herbruikbare materialen. Het is een innovatief en duurzaam bedrijf dat een maatschappelijk belang dient.
www.arnbv.nl

Partnership met een goed doel?

Gewoon doen! Dat is in twee woorden de filosofie waarmee Cardo ruim 22 jaar geleden van start ging. Dat is ook de visie van de bijna 100 sponsoren. Cardo Theater kenmerkt zich door een originele vorm van maatschappelijk zinvol en verantwoord ondernemen. Door een partnership aan te gaan kunt u met uw bedrijf een belangrijke rol spelen bij het aanbod van culturele activiteiten voor onze bezoekers.

Voor informatie over sponsoring en/of aanmelden bij de bedrijvengroep kunt u contact opnemen met Jolanda Aalders

T: 088 - 779 20 92
E: jaalders@pluryn.nl

Stichting Pluryn/Cardo is aangemerkt als ANBI ´Algemeen Nut Beogende Instelling´ waardoor uw gift (onder voorwaarden) aftrekbaar is.

Cardo zoekt vrijwilligers!

Vrijwilligers zijn voor veel organisaties onmisbaar. Dat geldt zeker ook voor Cardo Theater. Cardo kan een beroep doen op een groep vrijwilligers die aanwezig is tijdens de theateravonden en bij bijeenkomsten, congressen en seminars. Cardo Theater is altijd op zoek naar aanvulling op ons team dus nodigen wij iedereen die vrijwilligerswerkzaamheden zou willen/kunnen doen van harte uit te reageren op deze oproep. Lees meer…

Vier Moederdag met een cadeau van de Plantenmarkt

Op de vrijdag en zaterdag voor Moederdag vindt op het terrein van Pluryn-locatie Werkenrode Jeugd in Groesbeek de jaarlijkse Plantenmarkt plaats. Ideaal voor iedereen die nog op zoek is naar een leuk cadeautje of gewoon zijn of haar tuin of balkon wil opfleuren.

Liever te dik in de kist...... dan het allereerste Cardo Piratenfestijn gemist!
klik voor meer foto's
Dat was heerlijk lachen in een uitverkocht Cardo Theater met de Brabantse cabaretière Christel de Laat!
klik voor meer foto’s

Na een spectaculaire opening van rolstoeldanstrio Alex, Jacqueline en Sharon bracht theatergroep Jeans ons op swingende wijze terug naar de swingende 70's!
klik voor meer foto’s

Angela Groothuizen met haar personality show in een uitverkocht Cardo Theater! Met prachtig gekozen liedjes heeft ze samen met toetsenist Nico Brandsen er een heel eigen en warm programma van gemaakt.
klik voor meer foto’s
De voorouders van Jörgen Raymann kwamen uit vier werelddelen en op humoristische en soms ook serieuze wijze vertelde hij over zijn familiegeschiedenis, waarbij hij hulp kreeg van de talentvolle gitarist Ulrich de Jesus. Het publiek heeft genoten in een uitverkocht Cardo Theater!
klik voor meer foto’s
The KIK in een uitverkocht Cardo Theater! Mooie, vrolijke liedjes en prachtige anekdotes, Hertaalt vanuit meerdere talen en verpakt in een onvervalst Rotterdams accent.
klik voor meer foto’s

Cardo
Cardo: YouTube  Cardo: Twitter  Cardo: Facebook  Cardo: LinkedIn