Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.

Cardo nieuwsbrief april 2014

Onderdeel van
Pluryn
Hoofdsponsor
Cardo Theater
jan kooij Like ons en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en bekijk de foto's.

Cardo Theater kaartverkoop

Toegangskaarten zijn hier online te koop en bij alle Primera vestigingen. Voor vragen kun je contact opnemen per e-mail bij cardo@pluryn.nl of
telefonisch op 088 779 20 94.

Een prijs is een prijs! Geen reserveringskosten.
Die prijs die vermeld staat is de prijs die je betaalt.

Voor onderstaande voorstellingen van dit seizoen zijn nog kaarten verkrijgbaar.

24 april 2014 Di-rect
24 mei 2014 Rock around Cardo

9 januari 2014 Ronald Snijders "One man show" Klik voor foto's
23 januari 2014 Jeans23 "Wings Of Dreams" Klik voor foto's Fotograaf: Broer van den Boom
4 februari 2014 Ja zuster Nee zuster Klik voor foto's
20 februari 2014 Senself Klik voor foto's

Senself is een jaarlijks terugkerend, zintuigprikkelend evenement voor jongeren met en zonder beperking. Tijdens het middagprogramma volgden leerlingen van NSG Groenwoud tal van workshops, waarbij interactie met de leerlingen van Werkenrode School voorop stond. Tijdens de avond was er o.a. een trillende dansvloer, aromajockey en een foodjockey. Iedereen kon de emotie van muziek beleven. Optredens van DJ's, rappers en als klap op de vuurpijl: Kleine Viezerik!

11 maart 2014 Enge Buren - De ware naaktheid in een UITVERKOCHT Cardo Theater!
Klik voor foto's | Klik voor het filmpje van Enge Buren
20 maart 2014 Scrum - A Night of Tunes an' Tales Klik voor foto's
8 April 2014 Ali B - Ali B beken(d)t wederom in een UITVERKOCHT Cardo Theater!

Plantenmarkt 8 en 9 mei bij Groenopleidingen Werkenrode
Perkgoed, hangbegonia's, kuipplanten, salvia's, mini-tomatenplanten en nog veel meer; het is allemaal te vinden op de jaarlijkse Plantenmarkt van de Groenopleidingen van REA College en Werkenrode School. De verkoop vindt plaats vlak voor Moederdag. Bezoekers vinden op de gezellige markt een uitgebreid assortiment aan plantjes. Bovendien is er een uitverkoop van stenen terraspotten (bloempotten). Het merendeel van de planten wordt door de leerlingen zelf gekweekt. De overige planten zijn afkomstig van stagebedrijven van de opleiding. Er is een terras waar bezoekers onder het genot van een kopje koffie, thee, frisdrank en iets lekkers, even kunnen uitblazen. Buurtmarkt Breedeweg, ook een maatschappelijke onderneming van Pluryn, verzorgt de catering.

Plantenmarkt Werkenrode
Donderdag 8 mei, 10.00-20.00 uur
Vrijdag 9 mei, 10.00-16.00 uur
Adres: Nijmeegsebaan 9, Groesbeek

CP voetbalteam uit Japan op bezoek bij Werkenrode
Op zondag 23 maart speelden de CP-teams van Nederland en Japan een dubbele oefeninterland op het terrein van Werkenrode. Lees meer...

CP-teams bestaan uit voetballers die als gevolg van een hersenbeschadiging een motorisch probleem hebben. Het Nederlands CP-talententeam van de KNVB woont en traint sinds drie jaar in Groesbeek. Elke dag wordt er fanatiek getraind met maar één doel: het winnen van Paralympisch goud in Rio!

Equipe Mont Ventoux actie gestart door Pluryn
In de derde week van juni 2014 beklimmen vijftien jongeren van Pluryn met hun buddy's per fiets de beroemde berg Mont Ventoux in Zuid-Frankrijk. Bijzondere jongeren moet je op een bijzondere manier inspireren. De jongeren willen met deze beklimming geld inzamelen voor Nationaal Fonds Kinderhulp.

Steun de jongeren met deze unieke uitdaging en doneer!!

Bent u op zoek naar een leuk "team uitje" dan is een kookworkshop bij Buurtmarkt een echte aanrader.
Buurtmarkt Breedeweg is geen gewone supermarkt. Naast het standaard assortiment zijn er verse biologische producten verkrijgbaar die worden geleverd door regionale agrarische ondernemers. De bakkers van de bakkerij van Pluryn zorgen voor dagelijks vers banket. Buurtmarkt Breedeweg verzorgt ook wijnproeverijen en hier starten fiets- en wandeltochten door het fraaie natuurgebied De Bruuk.

Bent u op zoek naar een leuk team uitje dan is een kookworkshop een echte aanrader! Onder deskundige leiding krijgt u de gelegenheid om kennis te maken met de duurzame streekproducten. Alle gemaakte recepten worden aan het einde van de workshop gezamenlijk gegeten. Meer info op www.buurtmarktbreedeweg.nl

'Walk mee' voor meer muziek op Werkenrode Jongeren
Zondag 4 mei 2014 organiseert de Nordic Walking Vereniging Groesbeek voor de zesde maal haar wandeltocht voor Nordic Walkers en wandelaars: Énne ónnutte to-gt! Dat is Groesbeeks voor 'een mooie tocht'. Voor de derde keer zal Pluryn, locatie Werkenrode Jongeren in samenwerking met de afdeling Fondsenwerving van Pluryn, de organisatie ondersteunen. De opbrengsten van het evenement gaan naar een goed doel op Werkenrode. Dit jaar is dat de aanschaf van nieuwe muziekinstrumenten voor de jongeren.

Wil je mee wandelen?
Meld je hier aan en draag bij aan 'Meer Muziek op Werkenrode Jongeren!'.

Cardo Cardo Theater Cardo Artiestenbureau Cardo Sportie Tour Cardo Scholieren Tour Cardo: YouTube  Cardo: Twitter  Cardo: Facebook  Cardo: LinkedIn