Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.

Cardo nieuwsbrief April 2012


Cardo Theater

In deze nieuwsbrief leest u meer over de activiteiten van Stichting Cardo. Heel veel mensen met een handicap genieten van de activiteiten, mogelijkheden en de kansen die Stichting Cardo biedt. Zonder de bijdragen van sponsoren zouden deze activiteiten ondenkbaar zijn. Ook in deze economisch moeilijke en onzekere tijden wil Cardo haar activiteiten verder blijven ontwikkelen. Daarbij rekenen we ook komend jaar weer op de steun van bedrijven en particulieren. We zijn erg blij met de nieuwe bedrijven die ons steunen. Wij hopen ook in het seizoen 2012-2013 weer te kunnen zeggen Cardo…een bijzondere belevenis!

Dinsdag 8 mei 2012 om 20:00 uur de voorstelling Enge Buren – Reuring
Kaarten hiervoor zijn nog te koop op de avond zelf aan de kassa van Cardo Theater.

10 januari 2012 25 januari 2012
6 maart 2012


Jeans 21 - Grown Up! BoyISH GirlISH
Op deze dag vond een ontmoeting plaats tussen de leerlingen van de NSG en van Werkenrode School
Lees meer >>
Mon Amour - BZN Tribute Band
     

Cardo Artiestenbureau – Dubbel Belicht!

Op 19 april jl. hebben we ons jaarlijkse concert van het Cardo Artiestenbureau weer gehad. Het was een hele bijzondere avond, anders dan anders. Veel jong en nieuw talent. We hebben de veelzijdigheid van ons bureau èn van de artiesten letterlijk van twee kanten belicht. Vóór de pauze hadden we een zitconcert in de kleinkunst-sfeer, na de pauze een sta-/swingconcert onder begeleiding van de geweldige Cardo All Stars (huisband), met als bijzondere gastartiest uit de Verenigde Staten : Les Edwins

Joey van Helden Les Edwins
Marinda Wijnen
Foto's door Paul Grefkens
Festival Italië 2012

Bob Bullee en Christian Sanders staan op 4 mei a.s. wederom samen in het prachtige Pavarotti theater in Modena, Italië. Dit keer zal Christian eveneens de Pavarotti opera zangers muzikaal begeleiden op de vleugel. In de volgende nieuwsbrief meer informatie over hun belevenissen in Italië!

Jahmal Derveld

Graag willen we hier ook even vermelden dat de rapper Jahmal Derveld, één van de nieuwe en jonge talenten bij Cardo Artiestenbureau, voor het komende schooljaar ook is toegelaten tot de Herman Brood Academie in Utrecht, afdeling Hiphop! Jahmal is na Marinda Wijnen de tweede artiest van Cardo Artiestenbureau die daar gaat beginnen om een muzikale carrière te gaan verwezenlijken!

Nieuwe sponsors

Voor het seizoen 2012/2013 hebben zich nu al nieuwe sponsors aangemeld. Namens de bedrijvengroep van Stichting Cardo heten we de volgende ondernemingen van harte welkom:


Business borrel in Bloesem Theehuis


Dinsdag 24 april organiseerde Cardo de jaarlijkse business borrel exclusief voor de leden van haar bedrijvengroep. Dit keer gingen we op bezoek bij Bloesem Theehuis in Herpen.
Lees meer…

Workshop Banketbakkerij Looijenga


Werkenrode jongeren van de Ubbergseveldweg in Nijmegen hadden een idee om als groepsactiviteit taarten te maken. Banketbakkerij Looijenga ondersteunt de projecten van Stichting Cardo en is aangesloten bij de Cardo bedrijvengroep.
Lees meer…

CP Talentteam start actie voor kunstgrasveld

Pluryn is een fondsenwervingscampagne gestart voor het realiseren van een kunstgrasveld op het terrein van de locatie Werkenrode in Groesbeek. Het veld is bestemd als trainingsaccommodatie van het CP Talentteam, een voetbalopleiding voor jongeren van 13 tot 19 jaar met Cerebrale Parese (CP). Daarnaast kunnen 400 (breedte)sporters met een handicap gebruik gaan maken van het veld. De aanleg van het speciale veld voor CP voetballers zou een wereldprimeur zijn.
Lees meer…

Sportief tour

NAC Breda
Op 21 maart jl. vond de Sportief Tour plaats in Breda. De Sportief Tour is een ontmoeting tussen kinderen met en zonder handicap die wordt georganiseerd door Stichting Cardo/Pluryn, Cruyff Foundation en Johan Neeskens Foundation.
FC Utrecht
Op woensdag 18 april jl. bezocht de selectie van FC Utrecht samen met trainer Jan Wouters Revalidatiecentrum De Hoogstraat in Utrecht in het kader van de Sportief Tour.
Lees meer…

Plantenmarkt bij Werkenrode

Tuin- en balkonbezitters zijn donderdag 10 mei en vrijdag 11 mei a.s. welkom bij de kas/kwekerij op het terrein van Pluryn-locatie Werkenrode, voor de traditionele Plantenmarkt van de Groenopleidingen van het REA College en Werkenrode School. Bezoekers vinden op de markt een uitgebreid assortiment aan perkgoed, mooie hangbegonia’s, kuipplanten, salvia’s en lees meer..


Werkenrode uitje naar de Efteling


Jongeren van Werkenrode hadden een uitstapje naar de Efteling. Het was prachtig weer en niet druk, dus ze konden zo in alle attracties stappen en gewoon blijven zitten voor nóg een rondje. Jongeren en de begeleiders hebben genoten van deze dag mede dankzij het vervoer dat door Van der Wielen werd aangeboden.


 
Cardo Cardo Theater Cardo Artiestenbureau Cardo Sportie Tour Cardo Scholieren Tour Cardo: YouTube  Cardo: Twitter  Cardo: Hyves  Cardo: Facebook  Cardo: LinkedIn


Wilt u geen informatie van Cardo meer ontvangen? Klik hier om uit te schrijven