Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.

Cardo nieuwsbrief maart 2015

Onderdeel van
Pluryn
Hoofdsponsor
Cardo Theater

Nieuwe sponsor
Cardo Theater ontvangt géén subsidie en wordt gefinancierd door een bedrijvengroep met bijna 100 leden. Namens de bedrijvengroep van Cardo heten we Randstad Zorg van harte welkom.

Leden van de Cardo bedrijvengroep bezochten Pluryn locatie Kemnade.
Donderdag 12 maart hebben we met 22 ondernemers een bezoek gebracht aan Kemnade. Cardo organiseert 5 keer per jaar, exclusief voor haar bijna 100 leden van de bedrijvengroep een "kijkje in de keuken van Pluryn". De ondernemers hebben kunnen ervaren hoe mensen met een beperking wonen en leven en hoe zij trots, ambitieus en gepassioneerd hun plek hebben verworven in het arbeidsproces.
Tijdens de lunch was er gelegenheid andere leden van de Cardo bedrijvengroep te ontmoeten. Kemnade is een werk- en woonvoorziening voor volwassenen in een 'besloten setting'. Mensen met een licht verstandelijke handicap en ernstige gedragsproblemen. Deze cliënten hebben structuur, begrenzing en intensieve zorg nodig. Wonen op Kemnade is een vervolgstap in hun leven. Na een intensieve begeleiding zijn zij klaar voor de volgende fase en verlaten ze Kemnade. www.pluryn.nl

De ondernemers gaan ook nog op bezoek bij de Buurtmarkt voor een wijnproeverij verzorgd door de Colonjes. Bij het Bakkerscafé gaan de leden lunchen en bij Bloesem gaan zij genieten van een High Wine.

Dienstverlening op maat voor de werkgever; Pluryn Werkt.
PlurynWerkt helpt u als werkgever graag met het realiseren van uw eigen doelstellingen op het gebied van MVO, participatie en social return. Onze ervaring leert dat ieder mens anders is, met zijn eigen geschiedenis, mogelijkheden, ambities en talenten. Daarom hebben wij verschillende trajecten voor werkparticipatie ontwikkeld. Ieder traject bestaat uit enkele stappen die we in overleg met de werkgever en de potentiele medewerker invullen. Kijk op PlurynWerkt

12 januari Jeans - Tropical Heat. Klik voor foto's

21 januari Junglebook - Musical Klik voor foto's

5 februari Rob en Emiel - Da's sterk Klik voor foto's

6 maart Grand Master Mix Ben Liebrand Klik voor foto's
"024 onderneemt" had opnamen gemaakt bij Grand Master Mix Ben Liebrand een impressie van een gezellige dance-avond in Cardo!

Bekijk hier de film

10 maart De Ronnie Tober Jubileum Show Klik voor foto's

19 maart Mon Amour - 50 jaar Palingsound Klik voor foto's

Cardo Theater kaartverkoop

Voor onderstaande voorstellingen zijn toegangskaarten online te koop en bij alle Primera vestigingen.
Voor vragen kun je contact opnemen per e-mail cardo@pluryn.nl of telefonisch op 088 779 20 94. De prijs die vermeld staat is de prijs die je betaalt dus geen reserveringskosten.

Cardo Theater nieuwe promotiefilm, klik hier.

9 april 2015 Tranen met tuiten - Ronny Ruysdael en Danny Droes € 12,50
23 april 2015 René Froger - special guest Thomas Berge € 35,00
12 mei 2015 Opera Familia - Swing along on '45 - special guest Amira € 17,50
jan kooij Like ons en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en bekijk de foto's.

'Trots! aan de slag'
Trots! is een digitale nieuwsbrief van PlurynWerkt en bevat informatie over het aanbod van Pluryn op het gebied van leren en werken. De nieuwsbrief gaat naar verwijzers (gemeenten, wijkteams), scholen, bedrijven en andere belangstellenden. Je kunt de eerste editie hier bekijken. Wil jij Trots! Zelf regelmatig in je e-mailbox ontvangen? Meld je dan hier aan.

Schenk eens wat anders
De pakketten van "Schenk eens wat anders" zijn een initiatief van de maatschappelijke ondernemingen van Pluryn. De pakketten bevatten producten afkomstig van de maatschappelijke ondernemingen aangevuld met 'verantwoorde producten', zoals streekproducten, biologische producten. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken mee aan het samenstellen, inpakken en distribueren van de pakketten. In 2014 leverden de maatschappelijke ondernemingen een kleine 8.000 kerstpakketten af bij bedrijven en organisaties. Wilt u een mooi kerstpakket voor uw medewerkers of relaties? Kijk dan op www.schenkeenswatanders.nl

Cardo Cardo Theater Cardo Artiestenbureau Cardo Sportie Tour Cardo Scholieren Tour Cardo: YouTube  Cardo: Twitter  Cardo: Facebook  Cardo: LinkedIn