Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.

Cardo nieuwsbrief december 2012

Onderdeel van
Pluryn
Hoofdsponsor
Cardo Artiestenbureau
Hoofdsponsor
Cardo Theater

Cardo Theater

Donderdag 11 oktober 2012 was de Nederlandse première van The Apples! Girls Rock! Klik voor meer foto's
Dinsdag 13 november 2012 Bastiaan Ragas: "Help ! ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt" Klik voor meer foto's

Woensdag 28 november 2012 ISH - Fight Flow 'Showing everybody how beautiful breakdancing is' Klik voor meer foto's
Die middag vond een samenwerking plaats tussen de NSG, Nijmeegse Scholengemeenschap Groenewoud, en de Werkenrode School. Van beide scholen bezochten totaal 300 leerlingen de ISH voorstelling waarin gespeeld werd met schaduw en licht en met beweging en freezes.

Dinsdag 11 december 2012. Leon van der Zanden - Vruchtvlees

Voor onderstaande voorstellingen zijn nog kaarten verkrijgbaar:
De kaarten zijn online te bestellen of verkrijgbaar bij BliXem winkel/lunchcafé en alle Primera vestigingen. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Woensdag 19 december 2012 - A Christmas Night @ Cardo
Met een bezoek aan dit concert, verzorgd door Cardo Artiestenbureau, bent u helemaal klaar voor de feestdagen. De warme intieme sfeer en de heerlijke herkenbare klanken van de mooiste kerstliedjes brengen warmte tijdens de donkere dagen voor Kerst. Van 'White Christmas', 'Jingle Bells' tot 'Walking in a winter wonderland' en 'Do they know it's Christmas time'. Lees meer...

Donderdag 17 januari 2013 - Jan Keizer en Anny Schilder - The two of us
Na vele optredens op televisie en in het land gaan Jan Keizer en Anny Schilder weer samen op tournee! Met de voorstelling 'The two of us' nemen Jan en Anny u mee terug in de tijd en gaan samen met u genieten van de vele hits die BZN in de afgelopen 40 jaar scoorde. Lees meer...

Donderdag 24 januari 2013 - Senself
Muziek hoef je niet alleen te horen, je kunt het ook ruiken, zien, voelen en zelfs proeven! Lees meer...

dinsdag 5 februari 2013 Jeans 22 - Dynamite
dinsdag 27 februari 2013 Kleintje Kaf
zaterdag 9 maart 2013 Cardo Music Night
donderdag 18 april 2013 VanVelzen
donderdag 23 mei 2013 Cardo Smartlappenfestijn

Versterking Cardo team
Per 1 december 2012 is Kees Molenwijk het Cardo team komen versterken. Kees neemt de taken met betrekking tot de theaterprogrammering en marketing van het Cardo theater over van directeur Eric Tonn. Eric gaat zich naast Cardo bezig houden met het verder ontwikkelen en uitbouwen van alle maatschappelijke ondernemingen binnen de Pluryn-organisatie. Stichting Cardo is één van de zes maatschappelijke ondernemingen van Pluryn. Pluryn heeft integratie en participatie van mensen met een handicap en complexe problematiek hoog in het vaandel staan. In de komende jaren wordt arbeidsparticipatie steeds belangrijker. Daarom wil Pluryn inzetten op verdere ontwikkeling van de maatschappelijke ondernemingen.

Nieuwe sponsors
Cardo Theater ontvangt géén subsidie en wordt gefinancierd door een bedrijvengroep met ruim 100 leden. Tijdens dit seizoen hebben zich ook weer nieuwe bedrijven aangemeld om Cardo Theater te gaan ondersteunen. Namens de bedrijvengroep van Cardo heten we de volgende ondernemingen van harte welkom:

www.atrin.nl www.thaeles.nl

Poelmann van den Broek advocaten
Stichting Cardo heeft een waarde cheque in ontvangst mogen nemen. Met dank aan een enthousiaste medewerkster van Poelmann van den Broek advocaten die tijdens een inspiratiesessie bij DNV Business Assurance de Stichting Cardo heeft gepromoot.

Deze maand organiseert Stichting Cardo voor het UWV WERKbedrijf Nijmegen een medewerkersbijeenkomst in Cardo.
Zij gaan een aantal bijzondere workshops volgen; een muziekworkshop verzorgd door Bert Louissen en Sven Jansen van het Cardo Artiestenbureau. Er volgt een workshop "hapjes maken" met BliXem catering en samen met cliënten van de Groenafdeling van het REA college gaan zij "groene activiteiten" uitvoeren.

Heeft u interesse om met uw bedrijf of uw personeelsvereniging gebruik te maken van onze arrangementen neem dan contact met ons op cardo@pluryn.nl

Cardo Artiestenbureau

Cardo Artiestenbureau biedt talent met een handicap een podium! Entertainment op maat voor elke gelegenheid ingevuld met eigen artiesten en gastartiesten zodat u altijd onze zekerheid heeft: Cardo...een bijzondere belevenis!

Bob Bullee
Bob Bullee heeft op 6 oktober jl. een mooi optreden verzorgd op de landelijke Lezersdag in de Jaarbeurs in Utrecht.

Jaap Bressers
De ING organiseerde in november in Cardo een Ronde tafel bijeenkomst voor zorgbestuurders uit de regio. Jaap Bressers mocht een motivatiespeech verzorgen die aansloot op het onderwerp van deze bijeenkomst.

Jaap Bressers heeft ook nog twee bijzondere voorstellingen verzorgd met grote toegevoegde waarde voor respectievelijk een symposium bij de Groesbeekse Tehuizen en voor een conferentie van het UWV WERKbedrijf Nijmegen in De Lindenberg in Nijmegen.

BliXem catering
In Cardo theater wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van BliXem catering. Bij BliXem werken mensen met een beperking, zij hebben een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Zij leren in de praktijk en met professionele ondersteuning wat het betekent om te werken. Onder het motto 'Integratie op locatie' verzorgt BliXem met veel plezier de catering bij lunches, (bedrijfs)borrels en bij crew catering.

Fijne feestdagen
Het Cardo team wenst u en uw dierbare bijzonder fijne feestdagen toe
en een gelukkig en gezond 2013!

Cardo Cardo Theater Cardo Artiestenbureau Cardo Sportie Tour Cardo Scholieren Tour Cardo: YouTube  Cardo: Twitter  Cardo: Hyves  Cardo: Facebook  Cardo: LinkedIn