Indien u problemen heeft dit bericht te bekijken, klik dan a.u.b. hier.
Klik hier met rechts op om alle afbeeldingen te downloaden.

Er breken weer mooie tijden aan… Voor velen staat de vakantie voor de deur. Tijd voor rust en bezinning. Bij Cardo gaan we er van 17 juli tot 23 augustus ook even tussenuit en daarna weer volop aan de slag met de voorbereiding voor het komende theaterseizoen. Volgende week verschijnt ons nieuwe programma. Met het verschijnen van dit programma maakt u direct kennis met onze nieuwe huisstijl. Cardo wordt helemaal in een nieuw jasje gestoken. In onze nieuwe huisstijl wordt de naam Cardo leidend. De activiteiten die voorheen plaatsvonden onder de naam Cultureel i-seizoen worden nu aangeduid met Cardo Theater. Het artiestenbureau All The Way Music heet nu Cardo Artiestenbureau.


20 maart 2010 "Michiel Braam's Wurli Trio" in Cardo

7 april 2010 Jochem van Gelder en Djumbo in Cardo

24 april 2010 Cuby & The Blizzards in Cardo

30 mei 2010 Gé Reinders & Fanfare Jubilate Deo in Cardo

8 juni 2010 Rob de Nijs in Cardo

Fotograaf: Paul Grefkens

Twee weken geleden stond er hele pagina in Weekblad De Brug en De Zondagkrant, waarin Stichting Cardo de sponsorgroep bedankt voor de ondersteuning van een fantastisch seizoen 2009/2010! Alle 115 bedrijven die aangesloten zijn bij de bedrijven groep van Cardo willen wij ook hier hartelijk danken voor de ondersteuning van afgelopen seizoen. Dankzij deze trouwe groep bedrijven kan Cardo haar activiteiten blijven uitvoeren. Wij zijn daarom ook erg blij dat nagenoeg alle bedrijven ook komend seizoen weer een verbintenis aangaan met Cardo. Natuurlijk zijn er ook weer nieuwe bedrijven bijgekomen die wij hartelijk welkom heten. In maart heeft BliXem Internet BV zich aangesloten bij de bedrijvengroep van Cardo. Welkom!
  Klik hier met rechts op om alle afbeeldingen te downloaden.

Er breken weer mooie tijden aan…

Voor velen staat de vakantie voor de deur. Tijd voor rust en bezinning. Bij Cardo gaan we er van 17 juli tot 23 augustus ook even tussenuit en daarna weer volop aan de slag met de voorbereiding voor het komende theaterseizoen. Volgende week verschijnt ons nieuwe programma. Met het verschijnen van dit programma maakt u direct kennis met onze nieuwe huisstijl. Cardo wordt helemaal in een nieuw jasje gestoken. In onze nieuwe huisstijl wordt de naam Cardo leidend. De activiteiten die voorheen plaatsvonden onder de naam Cultureel i-seizoen worden nu aangeduid met Cardo Theater. Het artiestenbureau All The Way Music heet nu Cardo Artiestenbureau.

Twee weken geleden stond er hele pagina in Weekblad De Brug en De Zondagkrant, waarin Stichting Cardo de sponsorgroep bedankt voor de ondersteuning van een fantastisch seizoen 2009/2010! Alle 115 bedrijven die aangesloten zijn bij de bedrijven groep van Cardo willen wij ook hier hartelijk danken voor de ondersteuning van afgelopen seizoen. Dankzij deze trouwe groep bedrijven kan Cardo haar activiteiten blijven uitvoeren. Wij zijn daarom ook erg blij dat nagenoeg alle bedrijven ook komend seizoen weer een verbintenis aangaan met Cardo. Natuurlijk zijn er ook weer nieuwe bedrijven bijgekomen die wij hartelijk welkom heten. In maart heeft BliXem Internet BV zich aangesloten bij de bedrijvengroep van Cardo. Welkom!Op 21 april j.l. is tijdens de Cardo Familiedag een loterij gehouden. De hoofdprijs was een prachtige mountainbike aangeboden door Bike Life Sjef van Bergen Groesbeek. Univé Stad en Land bood 2 ballonvluchten voor twee personen aan. De luchtballon met de gelukkige prijswinnaars vertrok op 27 april met stralend weer vanaf het Goffertpark. Ruim anderhalf uur later kwam de ballon nabij Groesbeek weer aan de grond, nadat ze over Cardo waren gekomen. Mede namens alle prijswinnaars willen wij de bedrijven die de prijzen hebben aangeboden heel hartelijk danken.

 

Cardo Artiestenbureau

Musicus Cardo Artiesenbureau  scoort 9 bij eindexamen conservatorium
Op 27 mei heeft Christian Sanders eindexamen gedaan aan het conservatorium van Groningen. Christian is als musicus verbonden aan Cardo Artiestenbureau –voorheen All The Way Music-. Tijdens het examen speelde Christian klassieke muziekstukken van Mozart, Berg, Rzewski en Brahms. Gedurende 75 minuten wist Christian het publiek ademloos aan zich te binden. Met name zijn vertolking van Rzewski was ongekend. Het leverde hem naast een staande ovatie van het aanwezige publiek een 9 op voor zijn eindexamen op. Christian is een talent waar we nog veel van gaan horen. Volgend jaar gaat hij een masteropleiding doen in Utrecht, Den Haag of Wenen. Wij zijn heel erg trots op het door Christian behaalde resultaat.Hoofdsponsor Cardo Artiestenbureau
Ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van het bedrijf is de ARN het afgelopen jaar hoofdsponsor geweest van All The Way Music. Zowel directie als medewerkers van de ARN hebben al jaren een bijzondere band met de artiesten en activiteiten van Cardo Artiestenbureau. Wij waren dan ook erg blij met het cadeautje dat wij ter gelegenheid van hun verjaardag hebben gehad. Komend jaar zal ARN evenals voorheen sponsor zijn van Cardo Theater, maar de bijzondere band met Cardo Artiestenbureau blijft. Mede namens de artiesten van Cardo Artiestenbureau willen wij de ARN enorm bedanken voor de getoonde betrokkenheid. PGGM zal het hoofdsponsorschap van Cardo Artiestenbureau komend jaar overnemen van ARN. PGGM is als pensioen- en inkomensverzekeraar in de zorg erg betrokken bij de activiteiten van Cardo. Op dit moment heeft PGGM meer dan 520.000 leden in heel Nederland. Men gaat de leden onder andere bereiken door de activiteiten die met Cardo Artiestenbureau ontwikkeld gaan worden.

Sportief Tour

Never change a winning team
De Sportief Tour wordt al jaren door Cardo georganiseerd in samenwerking met de Johan Cruijff Foundation en Stichting de NEES. Op 1 juli liep de samenwerkingsovereenkomst tussen de partijen ten einde. Alle partijen waren het er al snel over eens dat dit initiatief vooral doorgang moet vinden. Dat betekent dat de komende jaren weer vele kinderen met en zonder handicap kunnen gaan genieten van sport en spel samen met hun favoriete voetballers. De Groene Bal die we hebben ontvangen van de Stichting Meer Dan Voetbal blijft dus nog wel even rollen!

Heel Nederland is in de ban van het WK voetbal 2010.  Tussen al dat voetbalnieuws uit Zuid Afrika hebben wij ook eigen voetbalnieuws. Om de samenwerking te bezegelen hebben we van Stichting de NEES een leuk aanbod gekregen over een aantal exclusieve exemplaren van het boek "De snor van Guus". Dit boek staat -heel toepasselijk- vol met korte reisverhalen van voetballers en coaches. De boeken zijn voorzien van een persoonlijke handtekening van Johan Neeskens. U kunt in het bezit komen van deze boeken door een e-mail te sturen naar info@denees.nl als onderwerp "De snor van Guus" en uw bestelling te plaatsen. Het is een leuk boek voor op vakantie, om zelf te houden of om iemand mee te verrassen. De boeken kosten € 13,50 per stuk. De opbrengst komt ten goede aan Stichting de NEES.

PSV 7 april 2010 “Heel veel positieve energie”
PSV gaat elk jaar op bezoek in revalidatiecentrum Blixembosch in Eindhoven, om te spelen met kinderen met een beperking. De Sportief Tour is een landelijk project waarbij jongeren met en zonder handicap kunnen sporten met de voetballers uit de Eredivisie en Eerste Divisie. De tour is een initiatief van Cardo, de Johan Cruyff Foundation en de stichting de Nees en doet in totaal twintig instellingen aan. Er wordt gesport op locaties van diverse zorginstellingen voor mensen met een beperking. Zoals elk jaar beleefden de spelers een boel plezier aan het spelen met de kinderen. “Een fantastische middag”, zei Ibrahim Afellay. “Het is natuurlijk geweldig dit, dat is het elk jaar en nu wederom. Ik vind het een heel mooi en goed initiatief omdat de kinderen het geweldig vinden en dat is denk ik het allerbelangrijkste. De spelers zelf vinden het ook heel mooi om te doen. Dat samen is natuurlijk fantastisch.” Ook Maza Rodriguez maakte met alle plezier de tijd vrij om naar Blixembosch te komen. “Dit is een belangrijke middag voor de kinderen, maar zeker ook voor ons. De kinderen kunnen hun voetbalidolen van dichtbij zien en wij krijgen daar heel veel positieve energie voor terug.”De Graafschap 14 april 2010
De spelers en staf hadden er duidelijk zin in en hebben een leuke middag gehad. De deelnemers van Fatima en de jeugd uit Wehl hebben eveneens genoten.

NEC 21 april 2010
Zoals sinds 2000 het geval, was N.E.C. ook dit jaar weer aanwezig bij de Sportief Tour. Een initiatief ter bevordering van integratie tussen mensen met en zonder een beperking. Bij Cardo Werkenrode in Groesbeek beleefden de cliënten een leuke en vooral ongedwongen sportieve middag, samen met een deel van de selectie van N.E.C.
Verdeeld over 8 groepen, genoemd naar diverse clubs uit de eredivisie, legden de N.E.C.-ers een parcours van sportieve spellen af. Zo werd er fanatiek gevoetbaldart, moesten er kippen gevangen worden, werd behendigheid getest en waren er uiteraard ook een tafeltennis en een tafelvoetbalwedstrijdjes. De selectiespelers speelden de spellen vol overgave, moedigden hun ploegje aan, hielpen waar nodig en deelden tientallen fotokaarten en handtekeningen uit.

De Sportieftour met Vitesse vond plaats op 21 april en met Willem II was dat op 19 mei, kijk voor meer foto’s en filmpjes op www.stichtingcardo.nl

Kijk op Talent

Enthousiaste, muzikale en super gemotiveerde talenten zorgden zowel in Grave, Zeist, Rotterdam als in Zwolle voor vier prachtige auditieavonden. Daarmee zijn de 16 halve finalisten bekend. De halve finales worden gehouden op 14 september in het Pim Jacobs Theater in Maarssen en op 21 september in het Palazzo Theater in Grave of. De talenten gaan dan strijden voor een plaats in de finale.
De grote finale voor acht deelnemers is op 14 oktober 2010 in het prachtige theater de Flint in Amersfoort. Samen met een aantal bekende Nederlanders, waaronder Bert van Leeuwen en Petra Berger, zorgen zij voor de opluistering van het feest ter gelegenheid van het 95 jarige bestaan van onze partner Bartiméus Sonneheerdt. Kijk voor actuele informatie over deze talentenjacht voor mensen met een visuele handicap op www.kijk-op-talent.nl.


Vrijwilligers uitje met dank aan Carpe Diem en de Holthurnsche hof

We zijn weer aan het einde van een geweldig seizoen in Cardo aangekomen. Bij het Cardo Theater werken 50 vrijwilligers met en zonder handicap. In de afgelopen 8 maanden hebben wij weer vele prachtige momenten met dit geweldige team meegemaakt. Al deze momenten waren niet mogelijk geweest zonder de inzet van al die vrijwilligers. Zij maken het mogelijk dat we jaar in, jaar uit bijzondere ontmoetingen kunnen organiseren in Cardo. Als afsluiting van het seizoen hebben we op donderdag 1 juli 2010 een bezoek gebracht aan de Holthurnsche Hof. We kregen door Carpe Diem activiteiten aangeboden als het maken van een moerasoverbrugging, het bouwen en gebruiken van een levensgrote katapult, IQ test, spijkermeppen en nog veel meer...

 
   
Het Cardo team bedankt iedereen voor zijn betrokkenheid en wenst u een heel fijne zomer toe!
Klik hier met rechts op om alle afbeeldingen te downloaden.

Deze nieuwsbrief is mogelijk gemaakt door Masc Software

Klik hier met rechts op om alle afbeeldingen te downloaden.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven op de mailinglijst.
Stelt u geen prijs meer op gratis toezending dan kunt u zich hier afmelden.

Deze e-mail is verzonden naar door een automatische mailing.
Voor vragen kunt u bellen met 026 33 49 816 of ga naar www.stichtingcardo.nl.