Indien u problemen heeft dit bericht te bekijken, klik dan a.u.b. hier.
Klik hier met rechts op om alle afbeeldingen te downloaden.

 


 14 november Jochen Otten in Cardo

 
26 november Wolter Kroes in Cardo

 
7 december Jan Jaap van der Wal in Cardo

 
10 december Trijntje Oosterhuis in Cardo

 
14 december Nimweegs Soap in Cardo

Fotograaf: Paul Grefkens

Inmiddels hebben Ilse DeLange, Jochen Otten, Wolter Kroes, Trijntje Oosterhuis en Jan Jaap van der Wal opgetreden in het seizoen 2009-2010.
De Gelderlander schreef op 8 december onder de kop: Jan Jaap steekt vlijmscherp van wal in uitverkocht Cardo; De keuze voor Cardo als laatste try-out voordat hij vandaag de tv-studio induikt is waarschijnlijk niet toevallig; de intimiteit van het theater van Werkenrode geeft artiesten de kans om de hartslag van het publiek bijna te voelen.

Op 14 december bracht het Nimweegs Soaptheater 'de Vrede van NUmegen'.
Na de jaarwisseling zal Lenette van Dongen op 12 januari het podium (in een uitverkocht) Cardo betreden. Het Cultureel i-seizoen wordt mogelijk gemaakt door een bedrijvengroep met als hoofdsponsor PGGM. Daarnaast zijn er nog ruim 100 leden die de activiteiten mogelijk maken.

Mathieu Fluit van MJFP Financiële Planning heeft persoonlijk de 8ste sponsor aangeleverd bij Cardo, waardoor hij tijdens zijn Kerstborrel kosteloos gebruik kan maken van artiesten van All The Way Music, dit keer koos hij voor Roel van Houten en Patty Davies.

Voor het seizoen 2009 / 2010 heeft zich wederom een nieuwe sponsor aangemeld. Namens de bedrijven groep van Stichting Cardo heten we “Aannemersbedrijf Jan Oosterhout BV” van harte welkom:

  Klik hier met rechts op om alle afbeeldingen te downloaden.

Finale muzikaal talent 2009

Op 24 november jl. streden negen regionale finalisten met en zonder handicap om de titel 'muzikaal talent 2009'. In een vol Pim Jacobs Theater in Maarssen werd uiteindelijk Kay Sarac de winnaar. De Scholierentour wordt financieel mogelijk gemaakt door het Revalidatiefonds.


Fotograaf: Paul Grefkens


Kijk op talent

Inmiddels hebben diverse media melding gemaakt van "Kijk op Talent". Stichting Cardo zal in samenwerking met de Vereniging Bartiméus Sonneheerdt een landelijke muzikale talentenjacht organiseren voor mensen met een visuele beperking. Na audities in maart 2010 zullen er regionale finales plaatsvinden in april, mei, juni 2010, waarna de landelijke finale op 14 oktober 2010 ongetwijfeld een zeer groot muzikaal talent zal voortbrengen. Mocht u in uw omgeving nog mensen kennen met een visuele beperking die dolgraag hun muzikale talenten zouden willen laten horen, attendeer ze dan a.u.b. op onze site.
Voor informatie: www.kijk-op-talent.nl


Uitreiking Groene Bal

Op 16 december heeft de Sportief Tour uit handen van Z.H. Prins Pieter Christiaan van Oranje de Groene Bal ontvangen. Dit betreft een certificering welke voor het eerst wordt toegekend aan een project buiten de eigen activiteiten van de verschillende BVO's (Betaald Voetbal Organisaties). Dit eervolle feit vond plaats tijdens de Sportief Tour dag met AZ op Heliomare in Wijk aan Zee. De complete selectie van landskampioen AZ sportte hier met en tegen jongeren met en zonder handicap.
De Groene Bal is een initiatief van de Stichting Meer Dan Voetbal, een organisatie gelieerd aan de Overheid, welke toezicht houdt op maatschappelijke projecten in en om het betaalde voetbal.
De Sportief Tour wordt financieel mogelijk gemaakt door de Johan Cruyff Foundation en stichting de NEES en georganiseerd door Cardo.


Uitreiking Groene Bal Stefan Rutgers, Marijke Prins, Carole Thate en Z.H.Prins Pieter-Christiaan van Oranje.

 
Dick Advocaat tijdens Sportieftour bij AZ


All the Way Music

Sven Jansen en gastartiest Adriaan Stoet (viool) stonden 10 december op een groot internationaal congres van EPR in het Marriott Hotel te Brussel.
Op 17 december j.l. gaf All The Way Music  een concert voor de business club van De Graafschap. Na eerder opgetreden te hebben voor de business clubs van NEC, Vitesse en Go Ahead Eagles was dit wederom een uitermate geschikte gelegenheid om voor een grote groep ondernemers het beste muzikale beentje voor te zetten.
Ook speelt "All The Way Music" een belangrijke rol bij diverse nieuwjaarsrecepties zoals o.a. op 4 januari bij de gemeente Renkum, op 5 januari bij Univé Stad en Land, op 8 januari volgt een muzikale bijdrage aan een galadiner bij de Pompekliniek.
In supermarkt PLUS Verbeeten in de Passage in Malden, speelt zaterdag 19 december a.s. Bert Louissen tussen 14u en 18u, voor het winkelende publiek!
Voor alle informatie www.allthewaymusic.nl
De hoofdsponsor van "All The Way Music" is ARN BV.


Prettige feestdagenHet Cardo team wenst u en uw dierbaren bijzonder prettige feestdagen en een gezond en voorspoedig 2010 !
Klik hier met rechts op om alle afbeeldingen te downloaden.

Deze nieuwsbrief is mogelijk gemaakt door Masc Software

Klik hier met rechts op om alle afbeeldingen te downloaden.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven op de mailinglijst.
Stelt u geen prijs meer op gratis toezending dan kunt u zich hier afmelden.

Deze e-mail is verzonden naar door een automatische mailing.
Voor vragen kunt u bellen met 026 33 49 816 of ga naar www.stichtingcardo.nl.