Indien u problemen heeft dit bericht te bekijken, klik dan a.u.b. hier.
Klik hier met rechts op om alle afbeeldingen te downloaden.

Geachte lezer,

Wij zijn druk met de ontwikkeling en de komst van de nieuwe website, de volgende keer komt ook de digitale nieuwsbrief in de nieuwe huisstijl.

Voor het seizoen 2010/2011 hebben zich wederom 10 nieuwe sponsoren aangemeld. Namens de bedrijven groep van Stichting Cardo heten we de volgende ondernemingen van harte welkom:
Q Accountants en belastingadviseurs bv
De Gelderlander
Hans De Echte Bakker
De Wolfsberg Hotel Restaurant
Welling Bouw Didam bv
ANAC Tanken en autowassen
NIM
Peter Jacobs Reclame
Van den Wildenberg & Van Halder advocaten
Schoonmaakorganisatie Wouters BVHenk Westbroek en fan, 5 oktober in Cardo Theater

Marinda Wijnen en Syb van der Ploeg,
8 november in Cardo Theater

Dana Winner, 23 november in Cardo Theater

Scholierentour

De Scholierentour 2010/2011 is weer van start gegaan met een fantastische eerste regionale finale in Losser op 30 november jl.. Uiteraard weer met medewerking van Jan Vayne en gepresenteerd door Dewi (bekend van de allereerste Idols en Popstars).


Kijk op Talent

Op 14 oktober jl. heeft in theater De Flint in Amersfoort de zinderende finale van Kijk op Talent plaatsgevonden. Kijk op Talent is een muzikale talentenjacht geweest voor mensen met een visuele beperking. Voor een indruk zie: www.tinyurl.com/KijkOpTalent.

De winnares is Nina van Meer uit Helmond. Zij heeft daarmee een plaats verdiend bij Cardo Artiestenbureau en heeft haar eerste optreden gehad op 8 november jl. in Cardo.Cardo Artiestenbureau

Heet van de naald:
Donderdagavond 9 december jl. heeft Marinda Wijnen, het jongste talent van Cardo Artiestenbureau, te horen gekregen dat ze m.i.v. het nieuwe schooljaar is aangenomen op de Herman Brood Academie in Utrecht! Marinda zal dit schooljaar eerst nog examen doen in Grave bij Koninklijke Visio, maar ze kan uiteraard niet wachten tot het zover is!

De CD's van het Cardo Artiestenbureau zijn online te koop op www.plurynwinkel.nl. In deze winkel vindt u nog meer artikelen die cliënten van Pluryn produceerden. Ze zijn afkomstig uit de centra voor dagbesteding of uit de maatschappelijke ondernemingen van Pluryn.

Videoclip Nici Apfel:
http://www.tinyurl.com/NiciApfel

Op zaterdag 14 aug. jl. traden Sven Jansen en Nici Apfel samen op tijdens de openingsceremonie van het WK Zwemmen voor gehandicapten in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven.

Op 23 september jl. hebben Bert Louissen en Marinda Wijnen samen op getreden tijdens de Nederlandse Wijnfeesten in Groesbeek. Dit was voor Cardo Artiestenbureau de tweede keer dat we hier optraden.

Op 24 september jl. en op 2 oktober jl. heeft Cardo Artiestenbureau voor het 25-jarig jubileum van de ARN BV 2 grote activiteiten georganiseerd. Op 24 september jl. een galadiner voor de Raad van Commissarissen in een prachtig aangekleed Cardo.
 En op 2 oktober jl. een groot feestelijk programma met een Circus, optredens van diverse artiesten van Cardo Artiestenbureau en ‘voetjes van de vloer’ met de Cardo All Stars. Dit alles vond plaats op bungalowpark Rabbit Hill van Landal, in Nieuw Milligen.

 
Op 2, 3 en 4 november jl. heeft Cardo Artiestenbureau 3 dagen grote concerten gegeven voor het 12,5 jarige jubileum van Stichting Abrona. Tijdens het 10-jarig jubileum mochten wij eveneens de concerten voor deze jubilerende Stichting verzorgen.  Wederom tot grote tevredenheid van de voorzitter van de Raad van Bestuur Nico Peelen:
“De driedaagse bij ons zit er weer op. Ik heb weer genoten van de optredens en ik blijf onder de indruk van hoe jullie er met elkaar in slagen om zo’n kwalitatief goede prestatie neer te zetten. Ik zie hoe de artiesten ervan genieten en hoe zij op het toneel in hun kracht zitten. Imponerend!”

Het Cardo Artiestenbureau organiseerde op 8 november een prachtig concert. De talenten van Cardo Artiestenbureau werden begeleid door de Cardo All Stars onder leiding van Bert Louissen en Sven Jansen. Het concert was samen met Nijmegen4KidsRights geinitieerd. Nezar Souri zong een duet met gastartiest Petra Berger. Zij brachten het indrukwekkende Time to say goodbye van Andrea Bochelli. Daan Kettelarij en Marinda Wijnen zongen samen met Syb van der Ploeg. Op dinsdag 16 november stond Syb met zijn band De Kast weer in Cardo. 
      
Een dag later stond Bert Louissen weer in de schijnwerpers. Hij was live te beluisteren in Villa VPRO op radio 1. Daar kreeg hij de gelegenheid op twee liedjes live te zingen en een stukje instrumentaal te brengen. Ongeveer 150.000 luisteraars hebben de nummers Herfst en Woorden van Liefde van Bert gehoord. heb je de uitzending gemist? Geen probleem....luister naar de podcast klik op de volgende link http://tinyurl.com/2d28tm9.

Op 17 november jl. is Cardo Artiestenbureau weer internationaal gegaan. Voor de tweede keer traden wij op voor het European Platform for Rehabilitation in het chique Sheraton Hotel in Brussel. Bert Louissen en Bob Bullee waren de afgevaardigde artiesten.

Op 8 december jl. heeft Cardo Artiestenbureau wederom een concert gegeven voor de Business Club van Vitesse in het mooie ‘Galaxy’ op de 3e verdieping van het Gelredome. Gastartiest was Bert Heerink! Bekend van o.a. nummers als ‘Burning Heart’ waarmee hij als leadzanger van de rockband Vandenberg in 1982 een hit scoorde in zowel Nederland als Amerika. Later scoorde hij opnieuw met het nummer ‘Juli July’ in de Heineken reclame. Bert Heerink treedt nog steeds op met diverse grote namen uit de Nederlandse muziekscene.

Sportief Tour

Cardo heeft haar vleugels op het internet verder uitgeslagen. De Sportief Tour heeft een eigen hyve. Deze is te vinden op de volgende URL http://sportieftour.hyves.nl.

Ook Cardo Theater heeft een eigen Hyve gekregen. Het theater is als spot aangemaakt en is te vinden op de URL http://cardotheater.hyves.nl. Stichting Cardo was al met een algemene Hyve te vinden op internet onder de URL http://stichtingcardo.hyves.nl. Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws van Cardo meldt je dan aan als follower op Twitter @StichtingCardo.

Foot Locker schenkt Wii spelcomputers aan Kemnade

Foot Locker heeft een tweetal Wii spelcomputers geschonken aan Kemnade, een nieuwe opvang voor mensen met een verstandelijke handicap en gedragsstoornis van Pluryn. Op vrijdag 10 december overhandigde Ronald Arp, Vice President Logistics bij Foot Locker Europe de spelcomputers aan Marcel van Schaik, manager Kemnade van Pluryn.


U ziet het Cardo is volop in beweging. Het Cardo team wenst u en uw dierbaren bijzonder prettige feestdagen en een gezond en voorspoedig 2011 !

Cardo...een bijzondere belevenis!
Klik hier met rechts op om alle afbeeldingen te downloaden.

Deze nieuwsbrief is mogelijk gemaakt door Masc Software

Klik hier met rechts op om alle afbeeldingen te downloaden.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven op de mailinglijst.
Stelt u geen prijs meer op gratis toezending dan kunt u zich hier afmelden.

Deze e-mail is verzonden naar door een automatische mailing.
Voor vragen kunt u bellen met 026 33 49 816 of ga naar www.stichtingcardo.nl.