Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.

Cardo nieuwsbrief oktober 2013

Onderdeel van
Pluryn
Hoofdsponsor
Cardo Theater

Cardo Theater

Cardo Theater is een uniek theater op het terrein van Pluryn, locatie Werkenrode in Groesbeek. Mensen ontmoeten elkaar tijdens de voorstellingen. Cardo Theater ontvangt geen subsidie en wordt volledig gefinancierd door een groep van bijna 100 betrokken bedrijven. Avonden in Cardo Theater zijn altijd verrassend, u ontmoet bekenden en onbekenden in een ongedwongen sfeer.

Rowwen Hèze in Cardo Theater op 25 september j.l.
Joey van Helden van Cardo Artiestenbureau brengt het binnen stromende publiek in de stemming...

rowenheze
jan kooij Like ons en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en bekijk de foto's.

Cardo Theater kaartverkoop

Toegangskaarten zijn online te koop en bij alle Primera vestigingen. Voor vragen kun je per e-mail bij cardo@pluryn.nl terecht of telefonisch op 088 779 20 94. Een prijs is een prijs! Geen reserveringskosten. Die prijs die vermeld staat is de prijs die je betaalt.

Voor onderstaande voorstellingen zijn nog kaarten te verkrijgbaar.

10 oktober 2013 Jaap Bressers - Sitdown comedy
17 oktober 2013 Killer Queen, beste tribute band
14 november 2013 Jubileum Cardo Artiestenbureau
27 november 2013 Pepernotenfabriek Starring Sinterklaas
17 december 2013 New York Gospel Singers
9 januari 2014 Ronald Snijders - One man show
23 januari 2014 Jeans23 - Wings Of Dreams
4 februari 2014 Ja zuster Nee zuster
20 februari 2014 Senself - Featuring Kleine Viezerik!
11 maart 2014 Enge Buren - De naakte waarheid
20 maart 2014 Scrum - A Night of Tunes an' Tales
8 April 2014 Ali B - Ali B beken(d)t
24 april 2014 Di-rect
24 mei 2014 Rock around Cardo

De opmaak van de Cardo posters worden aangeboden door De Stijlkamer
De afbeeldingen van de posters kun je printen, deze zijn te vinden op de website in het Cardo programma.

posters

Nieuwe sponsors

Voor dit komende seizoen hebben zich weer nieuwe bedrijven aangemeld om Cardo Theater te gaan ondersteunen. Namens de bedrijvengroep van Cardo heten we de volgende ondernemingen van harte welkom:

jan kooij
glasambulance
bam
smit
vdl netwerken
croonen architecten
jacobs
verstappen van amelsvoort

Vrijwilligersuitje 2013

De activiteiten van Stichting Cardo worden mogelijk gemaakt door 40 enthousiaste vrijwilligers. Eenmaal per jaar bedanken we deze groep met een leuk uitje. Dit jaar ging de reis, mede dankzij Van der Wielen personenvervoer, naar Viller Mühle bij Goch. Het was een hilarisch en gezellig uitstapje. Alle vrijwilligers nogmaals bedankt voor jullie inzet tijdens de Cardo avonden!

vrijwilligers

Cardo Artiestenbureau

rowenheze

Gastoptreden Joey van Helden bij Rowwen Hèze
De grootste fan van Rowwen Hèze in Nederland is ongetwijfeld Joey van Helden uit Limburg! Wat is er dan mooier, wanneer je zelf een goede accordeonist bent, om met deze fantastische band mee te mogen spelen met het topnummer Bestel mar!
Het overkwam Joey (wéér) op 25 september jl. bij de aftrap van het theaterseizoen in Cardo Theater. Daarnaast kunnen we Joey, samen met zijn muzikale vriend Ron Spee, inmiddels ook de huismuzikanten van Stichting Special Arts noemen. De afgelopen maanden hebben zij al vele optredens verzorgd voor Special Arts bij o.a. Rabobank Nederland, UWV etc.

5 oktober a.s. draait DJ Firestarter tijdens het eerste Nijmeegse Kwartiermakersfestival! Tussen 13.00 en 18.00 uur is er op diverse plekken in Nijmegen veel te beleven op kunstzinnig gebied. Dit alles gaat gebeuren onder de naam: 'Goed voor elkaar', DJ Firestarter staat de hele middag in café Trianon aan de Berg en Dalseweg in Nijmegen.

Marinda dj firestarter
Marinda Wijnen DJ Firestarter

8 november a.s. treden Sven Jansen en Bert Louissen op voor ca. 850 personen, relaties van het UWV in het Beatrix Theater in Utrecht.

28 september jl verzorgden Bert Louissen, Sven Jansen en Dennis Allaert mooie sfeervolle achtergrondmuziek tijdens de feestelijke opening van het nieuwe hoofdkantoor van Pluryn aan de Industrieweg in Nijmegen.

4 september jl. heeft Bert Louissen de feestmuziek verzorgd tijdens het bezoek van GA Eagles aan De Beele in Voorst.

15 juni jl. hebben Bert Louissen, Marinda Wijnen, Bob Bullee, Sven Jansen, Henk Brink en zijn trio gedurende de hele dag geweldige optredens verzorgd tijdens de jaarlijkse Tuinenfietstocht georganiseerd door Vereniging Bartiméus Sonneheerdt. Zij hebben gespeeld in de mooiste tuinen en op de meest prachtige veranda's van Nederland in omgeving Doorn-Zeist. Een groot succes!

26 juni jl. hebben Bert Louissen en Sven Jansen samen, op speciaal verzoek van een klant, een prachtige uitvoering gegeven van een gedeelte uit Canto Ostinato van de vorig jaar overleden componist Simeon ten Holt.

Voor de komende periode staan er tevens nog diverse optredens gepland in het land.

Cardo Cardo Theater Cardo Artiestenbureau Cardo Sportie Tour Cardo Scholieren Tour Cardo: YouTube  Cardo: Twitter  Cardo: Facebook  Cardo: LinkedIn