Indien u problemen heeft dit bericht te bekijken, klik dan a.u.b. hier.
Klik hier met rechts op om alle afbeeldingen te downloaden.

Beste relatie,

  Klik hier met rechts op om alle afbeeldingen te downloaden.

All The Way Music

 Bob Bullee treedt op  
Bob Bullee 
Foto Broer van den Boom
 

Afgelopen zaterdag 14 maart trad Bob Bullee namens “All The Way Music” op in de rust en na afloop van de voetbalwedstrijd Vitesse-NAC. In de rust genoten ruim 23.000 mensen van de voetbalklassieker “You never walk alone” en “My way”. Na afloop trad Bob een uur op voor ruim 400 sponsors in de business lounge.

De All The Way Music “sterren” gaan eind maart een week de studio in voor het opnemen van 2 nieuwe cd’s! Eén nieuwe compilatie cd en één solo cd van Nici Apfel. Tijdens het jubileumconcert op 29 november jl. (i.v.m. 5 jaar bestaan All The Way Music) zijn er 2 nieuwe talenten voorgesteld. Naar aanleiding daarvan hebben Daan Kettelarij en Marinda Wijnen al diverse aanvragen voor optredens gekregen.

All The Way Music gaat opnieuw internationaal! (Vandaar ook dat binnenkort onze website ook in het Engels te lezen is…. Hier wordt momenteel druk aan gewerkt).

Op zaterdag 16 mei a.s. en op zondag 24 mei a.s. heeft All The Way Music optredens in Italië gepland staan! Op 16 mei zullen Bob Bullee en Christian Sanders samen optreden en op 24 mei Bert Louissen, Nici Apfel, Marjolein Buis, Nezar Souri met als gastartiest Adriaan Stoet. Op onze kalender op de website www.allthewaymusic.nl kunt u op de hoogte blijven van de optredens.

Cultureel i-seizoen

Wij verwelkomen twee nieuwe sponsors bij de bedrijven groep van Cardo:

     
 Restaurant `t Poortwachtershuys
    
   
     
 Konings en Meeuwissen    

De vrijwilligers van Stichting Cardo waren uitgenodigd om de wedstrijd “NEC – Sparta” op 21 januari j.l. mee te maken. Wij bedanken NEC voor dit mooie aanbod!

Op 4 april vieren we het 12,5 jarig bestaan van Cardo met een optreden van de Beatles Revival & Rare Record Show. Voorafgaand aan het concert is er een buffet in het restaurant naast Cardo kaarten hiervoor zijn nog beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jolanda Aalders via e-mail jaalders@pluryn.nl of telefoonnummer 026 334 98 24.

Hierbij enkele foto impressies van recente optredens in het kader van het Cultureel i-seizoen.Na afloop van de indrukwekkende voorstelling van “Joke” gespeeld door Isa Hoes was er een “Meet and Greet” met jongeren van Pluryn.
 

   

Vrijdag 12 december 2008 verrichtte
mevrouw E. Tuijnman, Burgemeester van de Gemeente Overbetuwe, de officiële opening van het nieuwe kantoor van AtmR Kantoorverandering in Elst (Gld). Zij zijn specialist op het gebied van kantoorinrichting, kantoorbenodigdheden en kantoormachines. AtmR wordt geleid door: Rob Hasselbach en Marijn Nieuwenhuis. Vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid steunt AtmR Kantoorverandering sinds jaren de stichting Cardo en stichting Hulphond. Tijdens de opening overhandigde de directie van AtmR Kantoorverandering, namens alle klanten, beide stichtingen een cheque van 4.750 euro. Virtuoos en creatief pianist Jan Vayne trad samen op met Nici Apfel van All The Way Music. "Vanuit onze visie willen wij een actieve bijdrage leveren aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het steunen van goede doelen hoort hier ook bij. We dragen beide stichtingen al jarenlang een warm hart toe", aldus Rob Hasselbach. Vanzelfsprekend is stichting Cardo AtmR zeer erkentelijk voor deze geste !!

 
 

Perry Willard van “Poelmann van den Broek advocaten” heeft 2 sponsors binnen gebracht bij de bedrijven club van Cardo, als dank hiervoor bieden wij ook “hem” een kosteloos optreden aan van één van onze artiesten van “All The Way Music”! 

 

Claimproof, het verschil in verzuimmanagement!
Op 12 maart j.l vond de introductie plaats van Claimproof in het cultureel centrum Cardo. Claimproof.b.v. is enkele maanden geleden sponsor van Stichting Cardo geworden en heeft besloten om de introductie van hun diensten te koppelen aan het thema ‘ Ziekte is geen keuze, verzuim wel’. Een thema dat mede vormgegeven werd door Stichting Cardo.Interessante sprekers, een bijzonder optreden van twee artiesten van All The Way Music en dat allemaal op een vertrouwde locatie. 
  

Sportieftour-dag Sparta met nieuwe Vlietland Ziekenhuis in Schiedam.

Woensdag 18 februari vond er in Sporthal Margriet in Schiedam een sportieve middag plaats. Leerlingen met en zonder handicap van diverse scholen uit de omgeving kregen de gelegenheid om te sporten met de selectie van Sparta Rotterdam.
De spelers en technische staf werden samen met de leerlingen in groepjes verdeeld. De groepen gingen vervolgens onderling een sportieve strijd aan. Zo werd er een competitie zitvolleybal en rolstoelhockey gespeeld.

De Sportief tour is een landelijk initiatief, waarbij jongeren met en zonder handicap sporten met en tegen complete selecties van B.V.O’s. Op 25 locaties in Nederland nemen de deelnemers het tegen elkaar op in verschillende sporten. De tour is een initiatief van Stichting Cardo, de Johan Cruyff Foundation en Stichting de NEES. Bij de Sportief tour staat het plezier van het sporten voorop en vindt integratie plaats: jongeren met en zonder handicap ontmoeten elkaar en leren van elkaars (on)mogelijkheden. De beeldvorming over jongeren met een handicap krijgt hiermee een positieve impuls.

Op programma staan voor de komende weken sportieve ontmoetingen met o.a.
PSV, NAC, Vitesse, De Graafschap, Helmondsport, FC Twente, FC Dordrecht.

Trainer Foeke Booy met deelnemer   

                 
 
Trainer Foeke Booy van Sparta met één van de deelnemers.    

Scholierentour 2008/2009

Tijdens Scholierentour 2009 vindt er 28 keer een ontmoeting plaats tussen jongeren van middelbare scholen en jongeren met een lichamelijke handicap. Het betreft een ontmoeting en samenwerkingsprogramma tussen jongeren. Samen tonen zij hun talenten. In de landelijke finale vindt de verkiezing plaats van 'het talent' van Nederland, e.e.a. zal geschieden in november 2009. De Scholierentour 2009 doet dit jaar o.a. Amsterdam, Losser, Den Haag, Groesbeek, Zeist, Grave, Enschede, Goes, Eindhoven en Nijmegen aan.

Klik hier met rechts op om alle afbeeldingen te downloaden.

Deze nieuwsbrief is mogelijk gemaakt door Masc Software

Klik hier met rechts op om alle afbeeldingen te downloaden.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven op de mailinglijst.
Stelt u geen prijs meer op gratis toezending dan kunt u zich hier afmelden.

Deze e-mail is verzonden naar door een automatische mailing.
Voor vragen kunt u bellen met 026 33 49 816 of ga naar www.stichtingcardo.nl.