Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.

Cardo nieuwsbrief Juli 2012

Cardo Theater

Enge Buren

Het Cardo theaterseizoen 2011-2012 is fantastisch afgesloten met een uitverkochte voorstelling van Enge Buren. Klik hier voor foto's

Het nieuwe Cardo Theaterprogramma is uit! Lees meer...

Muziek en Handicaps - Wij gaan ervoor!
Op zaterdag 29 september 2012 zal in Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen de 16e editie van "Muziek en Handicaps - Wij gaan ervoor!" plaatsvinden. Vier orkesten bestaande uit muzikanten met een verstandelijke handicap verzorgen, samen met diverse bekende gastartiesten, een sfeervolle muzikale avond. Meedoen in de maatschappij, dat is de droom van veel mensen met een handicap. "Muziek en Handicaps - Wij gaan er voor!" maakt die droom waar. Lees meer...

van Velzen

VanVelzen komend seizoen in Cardo Theater!

Consumptiebonnen
Consumptiebonnen van het afgelopen seizoen kunt u tot en met de maand oktober 2012 nog gebruiken.

Kees Jansen en Eric Tonnin Cardo Theater

Kees Jansen heeft afscheid genomen bij Cardo.
Als vrijwilligerscoördinator en projectleider van diverse projecten, waaronder de Sportief Tour, is Kees Jansen ruim 12 jaar vol enthousiasme actief geweest voor Stichting Cardo. Kees heeft de leeftijd behaald om met pensioen te gaan. Wij vinden het fantastisch dat Kees zich als vrijwilliger heeft aangemeld bij Cardo, hij zal dus nog regelmatig aan het werk te zien zijn bij de voorstellingen in Cardo Theater.

Vrijwilligers
Foto's Paul Grefkens

Vrijwilligers uitje
Stichting Cardo is voor de uitvoering van haar activiteiten afhankelijk van sponsors en de inzet van vrijwilligers. Om de vrijwilligers te bedanken voor hun inzet en betrokkenheid wordt jaarlijks een activiteit georganiseerd. Op 7 juni hadden we met alle vrijwilligers een fantastische dag met als thema: "Boerenbeleving" op de boerderij aan de Lage Horst in Groesbeek. Onder begeleiding van een natuurgids zijn we op pad gegaan door het boerenland en het natuurreservaat De Bruuk.

Vrijwilligers
Christy, Bart, Stijn en Kees met een mooi gepoetste koe

Bij terugkomst op de boerderij een nieuwe uitdaging: koeien toiletteren! In groepjes gingen we een koe wassen, scheren en oppoetsen voordat we samen met de koe op de foto gingen. We hebben er met z'n allen veel plezier aan beleefd. Na deze niet-alledaagse bezigheid konden we genieten van een heerlijke BBQ.

Wensink overhandigt cheque aan Cardo

Wensink overhandigt cheque aan Cardo
Cardo Theater kreeg op donderdag 14 juni jl. een bijdrage uit het Wensink Charity Fund. Jolanda Aalders van Stichting Cardo ontving de cheque op de Wensink vestiging in Apeldoorn uit handen van marketingdirecteur Tako de Jong.Lees meer...

Nieuwe sponsors

Cardo Theater ontvangt géén subsidie en wordt gefinancierd door een bedrijvengroep met ruim 100 leden. Voor het seizoen 2012/2013 hebben zich ook weer nieuwe bedrijven aangemeld om Cardo Theater te gaan ondersteunen. Namens de bedrijvengroep van Cardo heten we de volgende ondernemingen van harte welkom:

CleanLeaseFortex, Doorman, Huisartsengroepspraktijk Sint Anna, P. Kaal, MKB Lease, Avodesch, Hoogenboom Mode, Claimproof bv, Maxflex, Van Haeren Proces & Interim Management bv, 112bhv, Stijn Audio en Miller Media.

sponsors

Nijmegen Business heeft uitgebreid aandacht geschonken aan de bedrijven die ons ondersteunen. 'Cardo sponsors aan het woord' Lees meer...

Cardo bedankt haar bedrijvengroep voor het afgelopen seizoen in de regionale bladen.Lees meer...

MJFP
Mathieu Fluit van MJFP Financiële Planning heeft wederom twee "Vrienden van Cardo" aangedragen. Als dank daarvoor is hem een optreden van een artiest van Cardo Artiestenbureau aangeboden.

Cardo Artiestenbureau

DJ Slinger

DJ Slinger
Bij de laatste voorstelling van het seizoen, Enge Buren op 8 mei jl., heeft u tijdens de afterparty kennis kunnen maken met DJ Slinger. Zijn echte naam is Dingeman Knaap. Een allround DJ/presentator/gastheer. Sinds kort is hij ook te boeken via Cardo Artiestenbureau.
Klik hier voor zijn volledige biografie.

Jaap Bressers

Jaap Bressers
Jaap Bressers heeft op 16 mei jl. een zéér succesvol optreden verzorgd bij het Pluryn Leveranciersontbijt in De Lindenberg in Nijmegen. Meerdere leveranciers hebben Cardo Artiestenbureau inmiddels benaderd om Jaap Bressers te boeken voor een evenement bij hun eigen bedrijf. Op 30 juni jl. heeft Jaap Bressers op het festival 'De Beschaving' in Utrecht gestaan.

Piano

Internationale Piano Concours
Op het Internationale Piano Concours van Pforzheim (Duitsland), dat plaatsvond van 13 t/m 19 juni jl., heeft Christian Sanders de eerste prijs gewonnen. De komende tijd is Christian onder andere aan het oefenen voor zijn deelname aan de volgende concoursen: het 19e Internationale Johannes Brahms Concours van 1 t/m 9 september a.s. in Pörtschach (Oostenrijk) en het 67e Concours de Genève van 2 t/m 15 november a.s. in Genève (Zwitserland).

Verder staan er de komende tijd nog optredens gepland voor Bob Bullee, Christian Sanders, DJ Firestarter, Bert Louissen et cetera. Daarnaast zijn we ons al druk aan het voorbereiden voor het optreden Muziek & Handicaps in De Vereeniging op 29 september a.s. en komen wij alvast in de kerstsfeer ter voorbereiding op A Christmas Night @ Cardo.

De artiesten van Cardo Artiestenbureau wensen u een goede zomer toe!

Sportief tour

sportief tour ontmoeting

De Sportief Tour is een ontmoeting tussen kinderen met en zonder handicap die wordt georganiseerd door Stichting Cardo/Pluryn, de Cruyff Foundation en de Johan Neeskens Foundation.
FC Oss klik hier voor foto's
De Graafschap klik hier voor foto's

Pluryn webwinkel

In de Pluryn winkel vindt u artikelen die cliënten van Pluryn produceren bij de centra voor dagbesteding of bij de maatschappelijke ondernemingen van Pluryn. Mensen met een handicap beheren deze webwinkel: van fotografie tot voorraadbeheer en het logistieke gedeelte.

Zoekt u originele, maatschappelijk verantwoorde cadeaus, relatiegeschenken en kerstpakketten? Dan winkelt u het best bij Pluryn! Klik hier voor de Pluryn winkel.

sportief tour ontmoeting

Medewerkers en vrijwilligers van Cardo bedanken iedereen voor een fantastisch seizoen en wensen u een prettige zomer!

Wij hopen u volgend seizoen weer te ontmoeten! Ook in het seizoen 2012-2013 geldt: Cardo...een bijzondere belevenis!

Cardo Cardo Theater Cardo Artiestenbureau Cardo Sportie Tour Cardo Scholieren Tour Cardo: YouTube  Cardo: Twitter  Cardo: Hyves  Cardo: Facebook  Cardo: LinkedIn


Wilt u geen informatie van Cardo meer ontvangen? Klik hier om uit te schrijven