Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.

Nieuwsbrief oktober

Onderdeel van
Pluryn
Hoofdsponsor
Cardo Theater

24 september: Van Dik Hout opende het seizoen in Cardo met een geweldig concert!

Bekijk hier de foto's van het optreden

Rayen Panday

Hou je van cabaret, dan mag je deze voorstelling eigenlijk niet missen!

In zijn voorstelling wil stand-up comedian Rayen Panday vrij zijn, maar zich vooral ook vrij voelen. Want wat doe je als je eindelijk vrijgesproken bent van al je verplichtingen? Alles wat je leuk vindt natuurlijk! Over dit en meer verhaalt de Zaandammer op zeer humoristische wijze in Cardo Theater.

Hij timmert al jaren nationaal én internationaal aan de weg. Zo gaf hij succesvolle shows in onder meer Estland, Denemarken, België, India, Frankrijk, Thailand en de Verenigde Staten. Zijn voorstelling 'Drie Keer Rayen' werd uitgezonden bij de VARA op NPO 3.

Programma seizoen 2015-2016

Datum Voorstelling Tickets
15 oktober Rayen Panday - Vrijspraak€12,50
29 oktober Alice Springs on Whiskey Tour€12,50
5 november Henry van Loon - Sluimer€12,50
25 november Clown Jopie & Tante Angelique en de grote Sinterklaasshow €  7,50
10 december O´G3NE€17,50
17 december The New York Gospel Singers Show€17,50
11 februariJeans - 25 Jaar Jeans€11,50
18 februariDiva´s on Tour€17,50
10 maartDanny de Munk en band€19,50
24 maartThe Fabulous Sneakerboyz€15,00
14 aprilEnge Buren - Ruk!€15,00
28 aprilRob de Nijs - Vijftig jaar Hits€19,50
12 meiCesar Zuiderwijk - Drummoires€15,00

Cardo Theater kaartverkoop
Tickets zijn online te koop en bij alle Primera vestigingen.

Voor vragen kun je contact opnemen per e-mail bij cardo@pluryn.nl of telefonisch
op 088 779 20 94. De prijs die vermeld staat is de prijs die je betaalt dus geen reserveringskosten.

Cardo Theater wordt gefinancierd door een bedrijvengroep met bijna 100 leden. Voor het seizoen 2015-2016 hebben zich weer nieuwe relaties aangemeld om Cardo Theater te gaan ondersteunen. We heten de volgende bedrijven van harte welkom:

Sponsor worden?
Voor informatie en/of aanmelden bij de bedrijvengroep kunt u contact opnemen met Jolanda Aalders

T: 088 - 779 20 92
M: 06 - 517 225 61
E: jaalders@pluryn.nl
Bezoekadres: Nijmeegsebaan 9, 6561 KE Groesbeek

Stichting Pluryn is aangemerkt als; Algemeen Nut Beogende Instelling; (ANBI) waardoor uw gift (onder voorwaarden) aftrekbaar is.

Schenk eens wat anders

U wilt uw medewerkers dit jaar weer een mooi kerstpakket cadeau doen? Dan doen wij u een verrassend voorstel: geef hen een kerstpakket van de maatschappelijke ondernemingen van Pluryn. Daarmee schenkt u eens wat anders! Uw medewerkers hebben straks niet alleen een uniek pakket in handen, u toont er ook maatschappelijke betrokkenheid mee. Door de kerstpakketten van Schenk eens wat anders! te bestellen, helpt u mensen met een handicap en/of afstand tot de arbeidsmarkt aan werk. www.schenkeenswatanders.nl

Roodkapje maar dan anders! 22 oktober om 20.00 uur in Cardo Theater.

Het is bijna zover! Na het succesvolle optreden in het Pushkin theater Pskov zal het stuk Roodkapje nu te zien zijn op 22 oktober om 20.00 uur in Cardo te Groesbeek. Kaartjes à €2,50 zijn verkrijgbaar bij Cardo of op Werkenrode School.


De voorstelling wordt opgevoerd door 7 leerlingen van Werkenrode School samen met 5 leerlingen van de Nijmeegse Scholen Gemeenschap. Na ongeveer een half jaar samenwerken hebben de leerlingen al samen een mooie voorstelling opgevoerd in Rusland. Het was een prachtig proces tussen leerlingen uit het speciaal en regulier onderwijs. Een proces waarin de leerlingen elkaar leerden kennen en begrijpen door intensief met elkaar te werken. Een beter voorbeeld van passend onderwijs bestaat er niet.

Uw bedrijf in actie

Steeds meer bedrijven zetten in het kader van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen hun personeel in op vrijwilligersprojecten. Ze geven hun medewerkers de mogelijkheid om een aantal uren of een dag(deel) vrijwilligerswerk uit te voeren. Vaak gaat dit in projectvorm: een aantal medewerkers van een bedrijf komt een dag een organisatie ondersteunen bij een klus of activiteit. Binnen Pluryn zijn er oneindig veel vormen om maatschappelijk betrokken te ondernemen. Centraal staat de samenwerking tussen het bedrijfsleven en Pluryn. Voor meer informatie en/of planning van een vrijwilligersactiviteit voor uw organisatie, neem contact op met de vrijwilligerscoördinator:

Dick de Graaf
Tel: 088-779 3030
E-mail: info.vrijwilligers@pluryn.nl of ga naar www.werkenbijpluryn.nl

De Werkenrode Jongeren hebben genoten van kruisboogschieten, zwaardrechten en de rit in de wagen naar de paviljoens! Super middag! Carpe Diem evenementen heel erg bedankt voor de leuke middag die jullie voor de jongeren hebben verzorgd.

Cardo Cardo Theater Cardo Artiestenbureau Cardo: YouTube  Cardo: Twitter  Cardo: Facebook  Cardo: LinkedIn