Indien u problemen heeft dit bericht te bekijken, klik dan a.u.b. hier.
Klik hier met rechts op om alle afbeeldingen te downloaden.

Beste relatie,

Welkom bij deze eerste uitgave van onze digitale nieuwsbrief.
  Klik hier met rechts op om alle afbeeldingen te downloaden.

Cultureel i-seizoen

Op 23 oktober a.s. wordt het twaalfde Cultureel i-seizoen geopend met een concert van Belle Perez met daaraan voorafgaand een Spaans buffet.

Samen met haar 14-koppige band verzorgt Belle Perez een ongetwijfeld fantastisch optreden.

Cliënten Pluryn met steun van Stichting Cardo op stage naar Ethiopië.

Tien cliënten van Pluryn vertrekken dit najaar naar Ethiopië. De jongeren, van wie enkelen op een rolstoel aangewezen zijn, gaan zich tijdens hun stage van twee weken verdiepen in de rechten van vrouwen en meisjes en de rechten van mensen met een handicap in Oost-Afrika. De vijf jongens en vijf meisjes hebben zich verplicht om na terugkeer per persoon in 150 individuele gesprekken te vertellen over de reis en over het belang van ontwikkelingssamenwerking voor mensen met een handicap. De deelnemers moeten per persoon  € 500,- bijdragen. Daarvoor zijn ze hard op zoek naar sponsors. Stichting Cardo doet met € 5.000,- een flinke duit in het zakje.
 

Scholierentour 2008/2009

De Scholierentour 2008/2009 betreft een ontmoeting en samenwerkingsprogramma tussen jongeren van middelbare scholen en jongeren met een lichamelijke handicap. Samen tonen zij hun talenten. In een landelijke finale vindt de verkiezing plaats van 'het talent' van Nederland.

De Scholierentour wordt dit seizoen verder uitgebreid, Cardo zal op meer plaatsen in het land het project gaan neerzetten na het geweldige succes van de vorige editie.

Het Revalidatie Fonds is onze partner bij de Scholierentour.

All The Way Music

Nici Apfel en Sven Jansen zijn gevraagd om eind oktober een muzikaal optreden te verzorgen tijdens een gala avond in het Kurhaus, met als speciale gast prinses Maxima!

Tevens stonden artiesten van “All The Way Music” in oktober te stralen in kasteel Heeswijk in Heeswijk Dinther en kasteel Middachten in De Steeg.

Bedankt Plegt Vos!

In de zomervakantie is bij Werkenrode Jongeren wooneenheid het Dommeltje verbouwd van twee naar drie groepen. Ondanks de inspanning van een ieder was het niet helemaal gelukt om de verbouwing af te ronden voor het begin van het schooljaar. De afwerking van de prachtige nieuwe groepen en slaapkamers vond plaats in de bouwvak-vakantie. Dankzij een gezamenlijke inspanning van jongeren, personeel van Werkenrode en de medewerkers van Plegt Vos.
Stichting Cardo nodigt de betrokkenen werkers van Plegt-Vos en de bewoners van het Dommeltje uit bij het concert van Belle Perez op 23 oktober.

Sportief tour

Het nieuwe seizoen van de Sportief tour gaat in november van start bij AZ. In samenwerking met de Johan Cruijff Foundation en stichting de NEES organiseert stichting Cardo verspreid in Nederland 30 sportdagen voor kinderen met en zonder handicap, waarbij telkens een complete selectie van een Nederlandse Betaald Voetbal Organisatie deelneemt.
Klik hier met rechts op om alle afbeeldingen te downloaden.

Deze nieuwsbrief is mogelijk gemaakt door Masc Software

Klik hier met rechts op om alle afbeeldingen te downloaden.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven op de mailinglijst.
Stelt u geen prijs meer op gratis toezending dan kunt u zich hier afmelden.

Deze e-mail is verzonden naar door een automatische mailing.
Voor vragen kunt u bellen met 026 33 49 816 of ga naar www.stichtingcardo.nl.