Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.

Cardo nieuwsbrief juli 2011


Cardo Theater

19 april Hassan’s Angels
14 mei Cuby & The Blizzards


9 juni Ernesto, Marcellino & Wilfried Finkers Foto's door Paul Grefkens

Jochem Myjer UITVERKOCHT
De kaarten voor de try-out van Jochem Myjer waren binnen 15 minuten uitverkocht!
Op zaterdag 25 juni begon de kaartverkoop voor de try-out van Jochem Myjer die op 9 september in Cardo Theater zal plaatsvinden. In Groesbeek stonden de eerste fans al om 06.00 uur in de rij bij Primera ´t Hart van Groesbeek. Deze fans kwamen helemaal uit Barneveld om 2 kaarten te bemachtigen. In het winkelcentrum in Malden stonden de eerste fans al voor 08.00 uur te wachten bij de Albert Heijn.

Het Cardo Theater programma 2011-2012 staat on-line met o.a. Motel Westcoast, Ali B, Ernst & Bobbie, BZN Tribute band,  Enge Buren, Jochen Otten, BLØF en vele andere!

Jongeren van Werkenrode beleven “Dreamnight at the zoo” dankzij het aanbod van Poelmann van den Broek advocaten & notarissen

Poelmann van den Broek N.V. ondersteunt de Stichting Dreamnight at the Zoo. Deze stichting organiseert meerdere keren per jaar een Dreamnight voor chronisch zieke en gehandicapte kinderen en jongeren. Hun gezinnen en begeleiders mogen ook meegenieten van een geheel verzorgde bijeenkomst. Verschillende dierentuinen en attractieparken openen hiervoor ’s avonds gratis hun poorten. Op 30 mei jl. was het feestje in het Dolfinarium in Harderwijk.
 
Hiervoor hadden de jongeren van Werkenrode een uitnodiging gekregen. De jongeren reageerden massaal op deze uitnodiging: maar liefst 450 gasten gingen mee naar Harderwijk. Er was gratis eten en drinken bij de restaurants, ze zagen de nieuwe dolfijnenshow ‘De Droomwens’, voorstellingen van allerlei zeedieren en er waren nog veel meer verrassingen. Deze geweldige avond was rond half tien afgelopen, waarna iedereen moe maar voldaan naar huis ging.
Van der Wielen Personenvervoer heeft de rit per touringcar aangeboden. De jongeren hebben ontzettend genoten. Namens hen nogmaals dank hiervoor.

 Foot Locker sportdag in teken van samenwerking Pluryn
Foot Locker Europe hield op 22 juni haar jaarlijkse sportdag ‘Foot Locker Europe Sport Event 2011’ bij Cardo. Dit jaar was er speciale aandacht voor het CP Talenten Team, de eerste voetbalschool ter wereld voor jongeren met een handicap, die in september op Werkenrode van start gaat. Lees meer…

Intratuin Malden ondersteunt Cardo met de levering van een prachtig terras.
Het terrasmeubilair bij Cardo Theater is geheel vernieuwd. Het vorige was versleten en incompleet. De paar stoelen en tafels die nog in redelijke staat waren zijn verdeeld over de Werkenrode paviljoens. Wij zijn Intratuin Malden zeer dankbaar voor deze geweldige bijdrage.

  

Scholieren tourRapper Jahmal wint landelijke finale Scholierentour 2011
Op woensdag 15 juni jl. hebben we een fantastische avond gehad in Cardo Theater, namelijk de allerlaatste landelijke finale van de Scholieren Tour.
De sympathieke jonge rapper Jahmal uit Eindhoven heeft gewonnen met een zelf geschreven rap ‘Geloof in jezelf’.
De avond werd gepresenteerd door Lucille Werner en de muzikale begeleiding werd verzorgd door Jan Vayne. De jury bestond dit jaar uit: Mechteld van den Beld (directeur van Het Revalidatiefonds, tevens juryvoorzitter), Bob van Huet (journalist bij De Gelderlander), Jop van Summeren (bassist van De Staat) en Brandi Russell (winnares Popstars 2008).
Volgens de juryvoorzitter wist Jahmal goed te omschrijven waar de Scholieren Tour voor staat: “het geloven in jezelf”. Jahmal’s zelfvertrouwen en de manier waarop hij het publiek meenam, was bepalend voor het winnen van deze landelijke finale.

Kijkt u hier voor de volledige foto-impressie van deze mooie avond.
 

 

Sportief TourDe Sportief Tour wordt in samenwerking met de Johan Cruyff Foundation en de Johan Neeskens Foundation georganiseerd door stichting Cardo. Verspreid in Nederland worden ongeveer 20 sportdagen per jaar georganiseerd voor kinderen met en zonder handicap, waarbij telkens een complete selectie van een Nederlandse Betaald Voetbal Organisatie deelneemt. Kijk voor foto’s van onlangs gehouden sportdagen op onderstaande links:

NEC Sportief Tour

De Graafschap Sportief Tour

PSV Sportief Tour


Cardo op bezoek bij ARN BV
Vrijwilligers van Stichting Cardo hebben een gastvrij onthaal en een uitgebreide rondleiding bij ARN gehad. Beide organisaties hebben al jaren een zeer goede relatie. Lees meer

 

Cardo Artiestenbureau 

Pluryn presenteert ….. ‘Zomers tapasconcert’  Habana aan de Waal
Cardo Artiestenbureau is goed vertegenwoordigd tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten. Namelijk op zondag 17 juli a.s. van 14u tot ca. 16u met een Zomers tapasconcert i.s.m. Blixem op Habana aan de Waal. Dit is zo’n beetje het mooiste plekje van de Vierdaagse en inmiddels het grootste podium van de hele Vierdaagse! Het concert is gratis toegankelijk. Deze week is bekend geworden dat het Revalidatiefonds een groot bedrag beschikbaar heeft gesteld om Habana aan de Waal, rolstoeltoegankelijk te maken speciaal voor deze middag. Vanaf de Oosterhoutsedijk via het weiland tot op het strand worden rijplaten neergelegd zodat iedereen met een rolstoel ook goed dit fantastische festivalterrein op kan. Dit is bijzonder te noemen, want het is voor de eerste keer dat dit gebeurt en dus nog meer verdieping van de samenwerking tussen Pluryn en de Nijmeegse Vierdaagsefeesten. Alle hulde en dank aan het Revalidatiefonds! Bonnenboekjes voor heerlijke tapas zijn nu al verkrijgbaar bij Blixem. Een mooi begin wellicht van uw vakantie? Meer informatie.


 

Koffieconcert tijdens de Vierdaagsefeesten
Op donderdag 21 juli a.s. van 11.00u tot 12.00u, zal opnieuw een bijzonder concert plaatsvinden in de Sint Stevenskerk met artiesten van Cardo Artiestenbureau. Als gastartiest hebben we dit jaar de violist Adriaan Stoet en het duo Saskia en Serge, bekend van hits als ‘Zomer in Zeeland’ en ‘Als ik kijk in je donkere ogen’. Vorig jaar zijn wij met deze traditie gestart en we zijn van plan het nog héél lang vol te houden. Iedereen van 8 tot 80 is van harte welkom!
Entreebewijzen voor dit concert zijn verkrijgbaar bij het Nijmeegs UITburo (Stadschouwburg) of aan de deur bij de Sint Stevenskerk, entreeprijs is € 5,- incl. kop koffie/thee. Voor meer informatie over het programma en de kaartverkoop klik hier.


 

Op 23 juni jl. heeft Bert Louissen de vertrekkend voorzitter van de Raad van Bestuur van Abrona, Nico Peelen, een geweldige middag bezorgd. Niet alleen was het een volledige verrassing dat Bert kwam optreden, daarnaast was er (op verzoek van de collega’s) een prachtig nummer gemaakt dat volledig over Nico Peelen ging op muziek van zijn favoriete band The Rolling Stones. Dit heeft Bert opgenomen in een studio met als resultaat een cd met zelfs een bonus nummer erop en een wel heel bijzondere, blijvende herinnering voor Nico Peelen. Ook dit soort zaken behoren dus allemaal tot de mogelijkheden van Cardo Artiestenbureau.


Pluryn webwinkel
In de Pluryn winkel vindt u artikelen die cliënten van Pluryn produceren bij de centra voor dagbesteding of bij de maatschappelijke ondernemingen van Pluryn. Mensen met een handicap beheren deze webwinkel: van fotografie tot voorraadbeheer en logistiek.
Zoekt u originele, maatschappelijk verantwoorde cadeaus, relatiegeschenken en kerstpakketten? Dan winkelt u het best bij Pluryn! Kijk in de Pluryn winkel.


 
Cardo Cardo Theater Cardo Artiestenbureau Cardo Sportie Tour Cardo Scholieren Tour Cardo: YouTube  Cardo: Twitter  Cardo: Hyves  Cardo: LinkedIn


Wilt u geen informatie van Cardo meer ontvangen? Klik hier om uit te schrijven