Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.

Beste theater liefhebber,

Met trots presenteren wij u het programma voor het 23ste seizoen van Cardo Theater, met een grote verscheidenheid aan muziek en cabaret. We gaan op 25 september spectaculair van start met ’s werelds beste tributeband: Killer Queen! Ook dit jaar weer cabaret met Martijn Koning en Enge Buren en feesten met Jannes en vele andere toppers op het Cardo Piratenfestijn. Maar ook aandacht voor klassiek ontspannen met Hans Visser en zijn voorstelling rondom Rembrandt of het Gelders Opera en Operette Gezelschap met Marco Bakker.

Uniek, gezellig en afwisselend…het leukste theater van de regio!

Datum
 
Voorstelling
 
Prijs
 
25-09 Killer Queen - Live in Cardo! € 19,50
31-10 Hans Visser - Rembrandt & De Gouden Eeuw € 15,00
15-11 CaboCubaJazz - Sweet Salsa Night € 15,00
20-11 Sinterklaas - Cadeau zonder naam €   7,50
19-12 Best of Ireland - Christmas Show € 17,50
16-01 Cardo Piratenfestijn met Jannes e.a. - Cardo Piratenfestijn € 17,50
30-01 Enge Buren - Basta! € 16,50
07-02 Joris Linssen & Caramba - Raak! € 17,50
12-02 Martijn Koning - Koning van de Toekomst € 17,50
18-02 Jeans - Heartbeat € 12,50
06-03 Loco Loco Discoshow - Dance Dance Dance € 15,00
18-03 The Bentleys - To Liverpool and Back € 17,50
09-04 Heel Cardo zingt Hazes - Heel Cardo zingt Hazes met Jason Bouman € 17,50
09-04 GOOG & Marco Bakker - Voorjaarsconcert € 17,50
19-04 Kees van Amstel - Een Bang Jongetje Dat Hele Enge Dingen Doet € 16,50
14-05 Abba Fever - Live in concert € 17,50

Cardo Theater ticketverkoop

Tickets zijn verkrijgbaar op www.cardotheater.nl

Voor vragen kun je contact opnemen per e-mail met cardo@pluryn.nl of
telefonisch op 088 779 20 94

Nieuwe sponsors

Cardo Theater wordt mede gefinancierd door een grote, trouwe bedrijvengroep. Voor het seizoen 2019-2020 hebben zich weer nieuwe bedrijven aangemeld om Cardo Theater te gaan ondersteunen.
Hun bijdrage speelt een belangrijke rol bij het aanbod van culturele activiteiten voor onze bezoekers.

Cardo heet de volgende ondernemingen van harte welkom: Kuijpers, WaVe Totaal Bouw, Stretchtent huren, Personeelsvereniging Radboud, Perfect Light Nederland en Toolbarshop.


 

 

 

 

 

Partnership met een goed doel?

Gewoon doen! Dat is in twee woorden de filosofie waarmee Cardo ruim 23 jaar geleden van start ging. Dat is ook de visie van onze sponsoren. Cardo Theater kenmerkt zich door een originele vorm van maatschappelijk zinvol en verantwoord ondernemen. Door een partnership aan te gaan kunt u met uw bedrijf een belangrijke rol spelen bij het aanbod van culturele activiteiten voor ons publiek.

Voor informatie over sponsoring en/of aanmelden bij de bedrijvengroep kunt u contact opnemen met Jolanda Aalders

T: 088 - 779 20 92
E: jaalders@pluryn.nl

Stichting Pluryn/Cardo is aangemerkt als ANBI ´Algemeen Nut Beogende Instelling´ waardoor uw gift (onder voorwaarden) aftrekbaar is.

Cardo vrijwilligersuitje


 
Alle concerten en activiteiten zijn mogelijk dankzij onder meer de inzet van vele vrijwilligers. Jaarlijks gaan we een dagje uit met de vrijwilligers, dit keer was dat op donderdag 20 juni naar de Koepelgevangenis in Arnhem voor de PrisonExperience, is een arrangement met een Escaperoom, het Koepelspel en een barbeque. Voor het vervoer zorgde Toonen Reizen.

Bekijk hier meer foto's

Cardo zoekt vrijwilligers!

Vrijwilligers zijn voor veel organisaties onmisbaar. Dat geldt zeker ook voor Cardo Theater. Cardo kan een beroep doen op een groep vrijwilligers die aanwezig is tijdens de theateravonden en bij bijeenkomsten, congressen en seminars. Cardo Theater is altijd op zoek naar aanvulling op ons team dus nodigen wij iedereen die vrijwilligerswerkzaamheden zou willen/kunnen doen van harte uit te reageren op deze oproep. Lees meer…

Cardo VIP Club

Donaties en giften zijn voor Stichting Cardo onmisbaar. Door de steun van sponsoren, zakelijke of privé-relaties die Cardo een warm hart toedragen kunnen wij bestaan.
Word daarom lid van de Cardo VIP-Club! Voor slechts € 75,- per jaar krijgt u als Cardo VIP allerlei privileges. U krijgt vier tickets en vier consumptiebonnen die u kunt verdelen over voorstellingen naar keuze.

Daarnaast krijgt u een parkeerkaart voor deze voorstellingen, tot twee weken voor aanvang gegarandeerd plaats en een gereserveerde stoel bij een zitvoorstelling. Via de Cardo VIP-Club nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Eens per jaar verloten wij onder de leden van de VIP-Club twee toegangskaarten voor exclusieve relatie- en sponsor bijeenkomsten van Cardo.

Meer informatie over het aanmelden voor de Cardo VIP Club vindt u op www.cardotheater.nl

Foot Locker Europe sport event

Bedrijven, instellingen en organisaties maken gebruik van de vele faciliteiten en mogelijkheden van Cardo Theater. Zo ook Foot Locker, dat op de heetste (dinsdag) 25 juni ooit het jaarlijkse sport event vierde.

Bijna 300 medewerkers uit verschillende landen deden mee aan voetbal, volleybal, basketbal, estafette, darten en jeu de boules. Er was voldoende water en ijs om de verhitte gemoederen te koelen, het Cardo Fiets-talent-Team verzorgde de wederom succesvolle lotenverkoop (ruim 2600 verkochte loten!) en het goed verzorgde buffet bood een mooie mix voor ieders smaak.
 
 

Cardo
Cardo: YouTube  Cardo: Twitter  Cardo: Facebook  Cardo: LinkedIn