Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.

Cardo nieuwsbrief december 2011

Woensdag 21 december om 20.00 uur een fantastisch kerstconcert met het soulgeluid van de Gospel Queens. Voorafgaand kunt u de Kerstmarkt van Werkenrode School bezoeken tegenover Cardo Theater.

U kunt op de Kerstmarkt vele soorten kerstdecoraties en artikelen kopen. Tevens kunt u er een lekker hapje eten.

Kaarten voor het concert zijn nog te koop bij de voorverkoopadressen en vanavond nog aan de kassa van Cardo Theater. In 2012 gaat het seizoen verder met onderstaande optredens:

10 januari 2012   Jeans 21 – Grown Up!
25 januari 2012   BoyISH GirlISH
6 maart 2012      Mon Amour – BZN Tribute Band
19 april 2012      Cardo Artiestenbureau – Dubbel Belicht!
8 mei 2012         Enge Buren – Reuring


Nieuwe sponsors

Voor het seizoen 2011/2012 hebben zich 11 nieuwe sponsors aangemeld. Namens de bedrijvengroep van Stichting Cardo heten we de volgende ondernemingen van harte welkom:


Klaus Tandarts

Fagro

Dank aan Verhees Reclameproductie, RASOC Ledadvice en Schekman Elektrotechniek

Misschien is het u als voorbijganger al opgevallen;  de verlichte zuil aan de Nijmeegsbaan in Groesbeek. In de avonduren valt de zuil bijzonder goed op met de aankondiging van de voorstelling in Cardo Theater. Mede dankzij
Verhees ReclameproductieRASOC Ledadvice en Schekman Elektrotechniek is dit geheel tot stand gekomen.

Jongeren van Werkenrode hebben de graafwerkzaamheden verzorgd en als dank mochten zij een avondje uit naar de danceparty SENS11 in Cardo.

Bekijk de foto's online

12 november 2011 23 november 2011 24 november 2011
SENS11 Danceparty "Pimp de Sint" show Jochen Otten


fotograaf Paul Grefkens fotograaf Broer van den Boom fotograaf Paul Grefkens
Bekijk >> Bekijk >> Bekijk >>
     
29 november 2011 13 december 2011
BLØF Ali B


fotograaf Paul Grefkens fotograaf Paul Grefkens
Bekijk >> Bekijk >>

MJFP Financiële Planning

Mathieu Fluit van MJFP Financiële Planning heeft wederom twee vrienden van Cardo aangeleverd. Als dank daarvoor heeft Mathieu een optreden van een artiest van Cardo Artiestenbureau aangeboden gekregen.

15 jaar Cardo Theater

Cardo Theater bestaat 15 jaar. Dat betekent dat het tijd is voor een goede opfrisbeurt. Vorig jaar werd de zuil voor het theater al vernieuwd, tegelijk met de invoering van de nieuwe huisstijl. Dit voorjaar ontvingen we van Intratuin nieuw terrasmeubilair. Verder werd de verlichting in de ontvangsthal vernieuwd en wordt het gebouw van binnen en van buiten geschilderd. Binnenkort wordt er over gegaan op nieuwe theaterverlichting. De huidige verlichting voldoet niet meer en is ernstig verouderd. Er wordt gekeken naar nieuwe energievriendelijke technieken.
Cardo Theater bereikt steeds meer mensen met een handicap. Zo worden naast cliënten van Pluryn inmiddels ook cliënten van De Driestroom, Kentalis en andere zorginstellingen uit de regio ontvangen. Door goede duurzame relaties te leggen met medewerkers bij deze instellingen kan de ontmoeting, waar Cardo altijd naar op zoek is, verder worden gerealiseerd.

Social media


Sinds 2010 is Cardo actief aan de slag met social media en een geheel vernieuwde website. Online is er veel activiteit. Mensen met en zonder handicap zijn volop actief bij onze online activiteiten. De website trekt wekelijks tussen de 300 en 700+ bezoekers die ongeveer 5 pagina’s bekijken. Ook de facebook pagina wordt steeds belangrijker. Na Google is Facebook de grootste verwijzer naar de website van Cardo. De LinkedIn pagina van Stichting Cardo telt inmiddels bijna 200 contacten en op Twitter zijn er ruim 125 volgers die op de hoogte blijven van de actuele informatie van Stichting Cardo. Ook op Hyves is Cardo actief met 80 vrienden. Het is een hele klus om alle online media actueel te houden. Dat kunnen we niet meer met de bestaande kracht realiseren. We zijn dan ook erg blij dat onze vrijwilliger Nathalie Verstegen twee dagen per week alle online media bijhoudt (op de foto met Ali B)

Afscheidsreceptie Frans Prick

Op donderdag 29 september 2011
werd bij Stichting Cardo een afscheidsreceptie georganiseerd ter afscheid van notaris Frans Prick. Frans Prick was jarenlang werkzaam als notaris bij Dirkzwager advocaten & notarissen in Nijmegen.
Via zijn werk had hij nauwe contacten met Pluryn.Daarom heeft Dirkzwager de afscheidsreceptie bij Cardo georganiseerd. Voor de gelegenheid was het terras aangekleed met kleurige ballonnen die uitstekend bij het oranje meubilair pasten. De gasten werden goed verzorgd door medewerkers van BliXem en ook traden er artiesten van Theatergroep PluBo op als verslaggevers om het publiek te entertainen. Mede dankzij het prachtige weer was het een bijzonder feestelijke gelegenheid.

Emile Roemer promoot SENS11 @Cardo

De activiteiten van Cardo dringen ook door tot de Haagse politiek. Emile Roemer schreef in zijn nieuwsbrief lovend over SENS11 in Cardo. Hij maakte zelfs reclame voor het evenement. Via Twitter liet hij weten niet in de gelegenheid te zijn om te komen maar de volgende keer hoopt hij van de partij te zijn. Stichting Cardo is erg blij met deze politieke steun.

Cardo Artiestenbureau

Op 2 november jl. hebben Sven Jansen, Bert Louissen, Jaap Bressers en Syb van der Ploeg in het MIDI theater in Tilburg een geweldig optreden verzorgd voor de vrijwilligers uit de Brabantse Zorg. Het publiek was laaiend enthousiast.
Op 2 november jl. kwam het duo Roel van Houten en Patty Davies eveneens muzikaal in actie rondom de feestelijkheden i.v.m. de nieuwbouw van Pluryn op het terrein van Rosa de Lima in Nijmegen.

Op 5 november jl. heeft Bert Louissen opgetreden tijdens het openingsevent ‘Jong en je wilt …’ van de Week van de Chronisch Zieken op hotel- en congrescentrum Papendal in Arnhem. 

Op 8 november jl. hebben Bert Louissen en Marja Adams samen opgetreden voor het UWV op de Mytylschool Tilburg, eveneens in het kader van de Week van de Chronisch Zieken.

Op 10 november jl. kwam onze nieuwste aanwinst -Marchel van der Linden alias DJ Firestarter- voor het eerst in actie voor Cardo Artiestenbureau. Hij mocht optreden op het Nationaal Gala voor het Fonds Gehandicaptensport
op de middenstip van het Olympisch Stadion in Amsterdam! Bekende Nederlanders als Waylon, Twan van Peperstraten, Wilfred Genee, Peter Heerschop en Viggo Waas droegen deze avond ook hun steentje bij. Voor Marchel was dit optreden een geweldige ervaring.


Nog meer leuk nieuws over Marchel: Hij was 13 november jl. ook te zien op tv bij Knoop in je zakdoek. Klik hier voor de uitzending. Op woensdag 21 december a.s. om 21:25 uur op Nederland 1 zal hij samen met de beroemde DJ Miss Monica en Hèt Metropole orkest (!) optreden op het Knoop in je zakdoek gala, gepresenteerd door Paul de Leeuw met vele bekende artiesten. De moeite waard om te kijken dus!

Bent u aan de late kant met het plannen van uw Kerst- of Nieuwjaarsborrel en toch nog muzikaal entertainment willen, er zijn nog enkele artiesten bij Cardo Artiestenbureau die wat ruimte in hun agenda hebben.
Wees er snel bij … Boekingen via Ilse van Gessel.

Sportief Tour AGOVV

Op woensdagmiddag 9 november jl. was voetbalclub AGOVV uit Apeldoorn op bezoek bij De Hoenderloo Goep, fusie partner van Pluryn, in de bosrijke omgeving van Hoenderloo. De Sportief Tour is een sportieve ontmoeting tussen kinderen met een zonder handicap. Door samen op te trekken en elkaar te helpen leren ze niet alleen elkaars beperkingen te zien maar ook leren ze de talenten van de ander te waarderen. Voetbalclubs realiseren zich in steeds sterkere mate dat ze een maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben. Clubs nemen deze verantwoordelijkheid serieus en organiseren allerlei evenementen en activiteiten om met name de zwakkeren in de samenleving te ondersteunen. Speciaal voor deze initiatieven is de Stichting Meer dan Voetbal in het leven geroepen. De Sportief Tour wordt mogelijk gemaakt door de bijdrage van de Johan Cruyff Foundation en de Johan Neeskens Foundation

Koffiehuis en branderij Coffyn bestaat 10 jaar!

Op vrijdag 25 november vierde Coffyn het 10-jarig bestaan met een receptie. Onder luid applaus presenteerden vier cliëntmedewerkers van het eerste uur de nieuwe kledings- en verpakkingslijn aan de genodigden.

Sven, Nezar en Marinda van het Cardo Artiestenbureau zorgden voor de muzikale sfeer tijdens deze feestelijke bijeenkomst. Coffyn is een maatschappelijke onderneming. Powered by Pluryn. De medewerkers met een handicap nemen nog echt de tijd voor de klant. Het koffiehuis en branderij serveert uitsluitend (h)eerlijke koffie van het Max Havelaar keurmerk.

Bezoek Koffiehuis Coffyn voor een heerlijk bakkie….Commanderie van St. Jan, Franseplaats 1, 6511 VS Nijmegen.

MEE Gelderse Poort personeelsevenement

Op donderdag 13 oktober 2011 heeft MEE Gelderse Poort haar personeelsevenement door Cardo laten verzorgen. Na een lunch met bedrijfsbijeenkomst in de theaterzaal van Cardo Theater zijn alle medewerkers voor een 8-kamp naar het sportveld van Werkenrode te gaan. 

Na afloop werd in Cardo genoten van een Italiaans buffet en een welverdiend drankje. De catering is verzorgd door BliXem met broodjes gebakken door Bakkerscafé.

Fijne feestdagen

Het Cardo team wenst u bijzonder fijne feestdagen toe en een gelukkig en gezond 2012!


 
Cardo Cardo Theater Cardo Artiestenbureau Cardo Sportie Tour Cardo Scholieren Tour Cardo: YouTube  Cardo: Twitter  Cardo: Hyves  Cardo: LinkedIn


Wilt u geen informatie van Cardo meer ontvangen? Klik hier om uit te schrijven