Indien u problemen heeft dit bericht te bekijken, klik dan a.u.b. hier.
Klik hier met rechts op om alle afbeeldingen te downloaden.

Beste relatie,

Voor het seizoen 2009 / 2010 hebben zich 9 nieuwe sponsoren aangemeld. Namens de bedrijven groep van Stichting Cardo heten we de volgende ondernemingen van harte welkom:

Hoofdsponsor PGGM, Termaat motoren, Garage Lammerts, Cator reclamebureau, Noud Dirks management bv, Aankoopmakelaardij Attis van der Horst, De Graaf advocatuur, Uijt den Boogaard reclame en Restaurant Belvédère.

   


  Klik hier met rechts op om alle afbeeldingen te downloaden.

PGGM hoofdsponsor cultureel i-seizoen

PGGM is inkomensverzorger voor alle mensen werkzaam in de sector zorg en welzijn. Dit vertaalt PGGM in inkomensproducten en diensten die aansluiten op de behoeften in de sector. Daarnaast is PGGM ook een uitvoeringsorganisatie voor collectieve pensioenregelingen. “De sector zorg en welzijn is onze achterban en daarmee ook ons fundament. Voor al die mensen willen wij een toegewijde, betrouwbare, duurzame en integere partner zijn.”
Het is daarom dat PGGM als hoofdsponsor het cultureel i-seizoen wil ondersteunen.


Erik ter Velde directeur customer services PGGM, en Stefan Rutgers directeur Stichting Cardo, onthullen de nieuwe sponsoruiting.

Fotograaf: Paul Grefkens

Ilse DeLange opent Cultureel i-seizoen

Op 8 oktober j.l. opende het 13de Cultureel i-seizoen met een concert van niemand minder dan Ilse DeLange. In het voorprogramma traden Nici Apfel en Bert Louissen op, artiesten van All The Way Music. 1000 mensen zorgden voor een uitverkocht Cardo  en genoten van deze Nederlandse superster.

Voor alle komende voorstellingen zijn nog kaarten verkrijgbaar, kijk onder “over Cardo” onder “kaartverkoop” op onze site, zodat u met uw collega’s, relaties, familie, sportvrienden, etc., etc., de bijzondere sfeer in Cardo kan beleven.
Groepen van meer dan 20 personen kunnen, indien beschikbaar, met korting kaarten reserveren via jaalders@pluryn.nl

Consumptiebonnen van het seizoen 2008/2009 kunnen bij de voorstelling Jochen Otten worden gebruikt, daarna zijn ze niet meer geldig.


                                                                                
  Na afloop van het concert een Meet & Greet
  Ilse DeLange krijgt de solo CD van Nici Apfel van haar persoonlijk uitgereikt.
   Fotograaf: Paul Grefkens    

Bouwbedrijf Willems biedt partij sportschoenen aan

Stichting Cardo is Bouwbedrijf Willems zeer dankbaar voor het aanbieden van een partij sportschoenen. De sportschoenen zijn geschonken aan jongeren met een licht verstandelijke handicap en gedragsproblemen in de leeftijd van 12 tot 21 jaar. Zij zijn cliënten van orthopedagogisch behandelcentrum De Beele in Voorst. (onderdeel van Pluryn)

Scholieren ontmoeten leeftijdsgenoten met een lichamelijke handicap

De Scholierentour zal 28 x Nederland “aandoen”. Het betreft telkens een ontmoeting tussen middelbare scholieren en leeftijdsgenoten met een lichamelijke handicap. Tijdens deze ontmoeting zullen de jongeren over en weer kennis nemen van elkaars kwaliteiten. De Scholierentour wordt afgesloten met een finaleavond op 24 november '09 in het Pim Jacobs-theater te Maarssen. Het project wordt financieel mogelijk gemaakt door het Revalidatiefonds.

   
  Werkenrode jongeren ontmoeten leerlingen van het Kandinsky College Nijmegen.

Fotograaf: Bert Beelen
 


Nieuw Concept: Kijk op talent

Cardo start dit seizoen met een nieuw concept. "Kijk op Talent" behelst een muzikale talentenjacht voor mensen met een visuele beperking. In de periode oktober 2009 t/m oktober 2010 wordt er landelijk gezocht naar mensen met een visuele beperking én een muzikaal talent. Na audities, regionale finales en een landelijke finale in oktober 2010 zal er een winnaar door een deskundige jury gekozen worden. "Kijk op Talent" wordt financieel mogelijk gemaakt door het Fonds Bartiméus Sonneheerdt.

FC Utrecht Sportief tourdag

Met diverse sport en spel activiteiten was het een bijzondere middag op woensdag 2 september in revalidatiecentrum De Hoogstraat in Utrecht. Revaliderende kinderen kregen bezoek van de spelers, trainers en medische staf van FC Utrecht. Het leverde bij iedereen blije gezichten op!
Dit alles in het kader van de Sportief Tour.
 
 
 Sander Keller (speler FC Utrecht) met één van zijn grootste fans.
 

Gift

In het MenuJournal van “Restaurant De Vereeniging” wordt elk kwartaal een goed doel gekozen waar de helft van de opbrengst van het tafelwater naar toe gaat. Afgelopen editie stond Stichting Cardo in de picture. Wij danken “restaurant de Vereeniging” voor hun bijdrage en dat zij op deze fantastische manier regionale initiatieven ondersteunen. Cardo heeft het bedrag aangeboden aan Pluryn locatie de Winckelsteegh voor het opzetten van een speel-o-theek. 
 

ARN Afvalcentrale nieuwe hoofdsponsor artiestenbureau All the Way Music

Het artiestenbureau “All The Way Music” heeft een nieuwe hoofdsponsor namelijk de ARN, afvalenergiecentrale.

De muzikanten die bij dit artiestenbureau staan ingeschreven hebben een groot muzikaal talent en een handicap. Het applaus wordt gegeven voor de muzikale prestatie en niet voor de mate waarin de handicap is overwonnen. Vrijdag 25 september stonden de artiesten te schitteren tijdens het Wijngala in Groesbeek en binnenkort op locaties zoals het Isala theater in Capelle aan den IJssel voor Vereniging Bartiméus Sonneheerdt, tijdens een dinershow in Heesch, voor Gehandicaptenplatform Laarbeek in Aarle Rixtel, tijdens een ledenvergadering van Rabobank Groesbeek, Activiteitendag •s Heerenloo Reehal in Dordrecht en tijdens European Platform for Rehabilitation in The Marriott Hotel in Brussel.Artiesten van All The Way Music in Carpi, Italië.


Nieuwe Telecommunicatiewet

Vanaf 1 oktober ging de nieuwe wet voor wat betreft telecommunicatie van kracht. Deze houdt in dat instanties u geen mailings meer mogen versturen zonder uw toestemming. Wij willen u graag op de hoogte houden van al onze ontwikkelingen en projecten. Indien u onze nieuwsbrief niet wilt ontvangen kunt u zich “afmelden” rechts bovenaan deze pagina. Door niets te laten horen geeft u automatisch toestemming voor het ontvangen van de volgende nieuwsbrief. Wij zullen u circa 4 keer per jaar een mail toesturen met de nieuwste informatie en hoogtepunten.
Klik hier met rechts op om alle afbeeldingen te downloaden.

Deze nieuwsbrief is mogelijk gemaakt door Masc Software

Klik hier met rechts op om alle afbeeldingen te downloaden.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven op de mailinglijst.
Stelt u geen prijs meer op gratis toezending dan kunt u zich hier afmelden.

Deze e-mail is verzonden naar door een automatische mailing.
Voor vragen kunt u bellen met 026 33 49 816 of ga naar www.stichtingcardo.nl.