Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.

Onderdeel van
Pluryn
Hoofdsponsor
Cardo Theater

Naast de voorstelling Drummoires is er voor elke bezoeker de mogelijkheid om een door Cesar gegeven workshop bij te wonen. Deze vindt plaats voorafgaand aan de voorstelling. De workshop begint om 18.45 uur en zal ongeveer een uur duren. Daarna heeft Cesar een half uurtje de tijd om zich voor te bereiden op de show.
Op vertoon van uw ticket voor Drummoires heeft u toegang tot de workshop.
Voor de workshop graag even aanmelden op cardo@pluryn.nl

Cardo Theater kaartverkoop
Tickets zijn online te koop cardotheater.nl en bij alle Primera vestigingen.

Voor vragen kunt u contact opnemen per e-mail bij cardo@pluryn.nl of telefonisch op 088 779 20 94. De prijs die vermeld staat is de prijs die u betaalt, dus geen reserveringskosten.

Cardo opent op 22 september het 20ste theaterseizoen met
boyband B-Brave!

Het is ons gelukt om het boegbeeld van de Nederlands(talig)e rock: De Dijk naar Groesbeek te halen!

Verder kunt u verwachten André Hazes Jr, dansvoorstelling ISH Ignite, cabaretier Leon van der Zanden, Henk Poort en Kon. Zangvereniging Nijmeegs Mannenkoor, Jeroen van den Boom, cabaretier Erik van Muiswinkel, Musical Klokkenluider van de Notre Dame en vele anderen.

Cardo Business borrel

Stichting Cardo nodigde haar bijna honderd leden van de bedrijvengroep uit voor de jaarlijkse business borrel. De drukbezochte bijeenkomst was bij Coffyn koffiehuis & branderij.
Wij informeerden in het kort over het volgende seizoen waarin Cardo haar twintigjarig bestaan gaat vieren. Gastspreker Bob Vos vertelde de sponsors het inspirerende verhaal van zijn gehandicapte zoon Tim, die telkens weer geniet van de optredens in Cardo Theater. Een mooi voorbeeld waarom het van groot belang is Cardo te ondersteunen om al de belevenissen ook in de toekomst te laten gebeuren.

Bekijk hier de foto′s

Kijkje in de Keuken van Pluryn
Leden van de Cardo bedrijvengroep bezochten locatie De Beele.


Dinsdag 19 april hebben we met een groep ondernemers een bezoek gebracht aan De Beele. De Beele is een orthopedagogisch behandelcentrum voor jongeren van 12 tot 21 jaar met een licht verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblemen. Ze krijgen hier een intensieve vorm van behandeling die gericht is op de individuele zorgvraag. Ze gaan op het terrein naar school of naar de dagbesteding. Op de Beele volgen ze 3 faseringen. Daarna kunnen ze doorstromen naar een buitenlocatie. Hier worden ze voorbereid naar zelfstandigheid. De rondleiding werd verzorgd door twee persoonlijk begeleiders die met veel passie over hun werkzaamheden vertelden. Een gezamelijke lunch maakte deze bijeenkomst af.

De ondernemers gaan binnenkort nog op bezoek bij het Bakkerscafé in Nijmegen.

Bob Bullee trad op 28 april in Cardo Theater in het voorprogramma van Rob de Nijs!

Met een verpletterend optreden heeft Cardo-artiest Bob Bullee met zijn deelname aan Holland´s Got Talent zich door het zogenaamde Golden Ticket direct verzekerd voor een plek in de live-shows. De jury was behoorlijk onder de indruk van de zangkwaliteiten van Bob.
https://youtu.be/wMtze2qe81o

Plantenmarkt 20 en 21 mei op het terrein Werkenrode.
Jaarlijkse verkoop van onder andere perkgoed, hangbegonia´s, kuipplanten, salvia´s en mini-tomatenplanten op
vrijdag 20 mei van 10.00-20.00 uur en
zaterdag 21 mei van 10.00-16.00 uur.

10 maart Danny de Munk en band Bekijk hier de foto´s van het optreden

24 maart The Fabulous Sneakerboyz Bekijk hier de foto´s van het optreden

14 april Enge Buren-Ruk! Bekijk hier de foto´s van het optreden

28 april Rob de Nijs - Vijftig jaar Hits Bekijk hier de foto´s van het optreden

Cardo Theater biedt een unieke, originele vorm aan van verantwoord maatschappelijk ondernemen. Cardo is een bijzonder theater op het Pluryn / Werkenrode terrein. Mensen met en zonder een handicap genieten van een verrassend en gevarieerd programma. Het bestaan van Cardo wordt mogelijk gemaakt door een trouwe groep van bijna 100 bedrijven die de financiële basis vormen en de inzet van 50 enthousiaste vrijwilligers. Cardo Theater is onderdeel van Pluryn. Pluryn bevordert actieve deelname van mensen met een handicap aan de samenleving. Cardo brengt de participatiesamenleving al bijna 20 jaar in praktijk! Veel bedrijven herkennen dat en ondersteunen Cardo Theater. Om in een informele sfeer te netwerken en om te genieten van swingende muziek en cabaret.
Kijk hier naar de reacties van de ondernemers.

Sponsor worden?
Voor informatie en/of aanmelden bij de
bedrijvengroep kunt u contact opnemen
met Jolanda Aalders

T: 088 - 779 20 92
M: 06 - 517 225 61
E: jaalders@pluryn.nl
Bezoekadres: Nijmeegsebaan 9, 6561 KE Groesbeek

Stichting Pluryn is aangemerkt als; Algemeen Nut Beogende Instelling; (ANBI)
waardoor uw gift (onder voorwaarden) aftrekbaar is.

Cardo Cardo Theater Cardo Artiestenbureau Cardo: YouTube  Cardo: Twitter  Cardo: Facebook  Cardo: LinkedIn