Indien u problemen heeft dit bericht te bekijken, klik dan a.u.b. hier.
Klik hier met rechts op om alle afbeeldingen te downloaden.

Beste relatie,

Voor het seizoen 2009 / 2010 hebben zich wederom 5 nieuwe sponsoren aangemeld. Namens de bedrijven groep van Stichting Cardo heten we de volgende ondernemingen van harte welkom:

Facility Kwadraat, Dennis Jansen Koopwoningservice, Hertek BV, Axi-Traxi en Ralph Blankenaauw Lichtstudio.

 

 

 

 

  Klik hier met rechts op om alle afbeeldingen te downloaden.

Sportief tourdagen van NEC en Feyenoord op 13 mei

De dagen zijn onderdeel van de Sportief Tour, een initiatief van de Pluryn, de Johan Cruyff Foundation en Stichting de NEES. Doel is dat jongeren met en zonder beperking elkaar ontmoeten en leren van elkaars (on)mogelijkheden. De complete selecties van BVO's (betaald voetbal organisaties) verlenen graag hun medewerking.

De kinderen hadden een fantastische middag. Het is natuurlijk geweldig als je favoriete voetballer deel uitmaakt van jouw team en je het samen opneemt tegen de andere teams.
De topvoetballers voelden in het begin nog enige schroom. Snel gingen de remmen los en lieten zij zich van hun beste kant zien tijdens de activiteiten. Verder zetten zij ontelbare handtekeningen en nog vaker gingen zij enthousiast op de foto met hun fans.

            Mario Beens

13 mei Feyenoord tijdens Sportief tourdag
bij
het Rijndam revalidatiecentrum

13 mei NEC trainer Mario Been tijdens Sportief tourdag bij Werkenrode.
Foto: Paul Grefkens.

Voor meer foto’s en filmpjes kunt u een bezoek brengen aan onze website: www.stichtingcardo.nl

All The Way Music

Nici en Bert
Nici Apfel en Bert Louissen tijdens de MVO Awarduitreiking op 6 april in de Vereniging
te Nijmegen. Foto: Broer van den Boom.

Maandag 25 mei j.l. is “All The Way Music” teruggekomen met de 5 artiesten uit Italië! De optredens waren een groot succes! Hierover meer in de volgende nieuwsbrief.
Op dinsdag 9 juni a.s. vindt er een groot concert van All The Way Music plaats in het Theater aan de Parade in ’s-Hertogenbosch ter ere van het 25-jarig bestaan van het Gehandicapten Platform ’s-Hertogenbosch. Mocht u geïnteresseerd zijn: het Gehandicapten Platform ’s-Hertogenbosch heeft aangegeven dat u van harte welkom bent bij hun jubileumconcert, kaarten zijn te verkrijgen zolang de voorraad strekt! De kaarten voor dit concert zijn gratis en te bestellen per mail of per telefoon, o.v.v. uw naam, uw adres, het aantal kaarten en het eventuele aantal rolstoelplaatsen. E-mail: kantoor@gehandicaptenplatformshertogenbosch.nl of per telefoon: 073 691 14 70. Voor vragen over dit concert kunt u contact opnemen met mevrouw R. Kapteijns, voorzitter van het Platform.

Cultureel i-seizoen

Simcha 
Simcha 
22 april Simcha in Cardo.
Foto’s: Paul Grefkens
 


Cardo vrijwilligster Helga aan het woord.

Toen een vriendin mij zo’n 9 jaar geleden vertelde dat zij ’s avonds naar een informatieavond van Cardo zou gaan was mijn interesse direct gewekt. Ik ben ervan overtuigd dat je als vrijwilliger iets kan bijdragen, al is het bescheiden.
De avonden in Cardo zijn gezellig, de onderlinge sfeer is goed, mede door de altijd vriendelijke coördinator Kees. Door hem worden de taken verdeeld, zoveel mogelijk roulerend en rekening houdend met je voorkeur. Inmiddels is de groep vrijwilligers uitgegroeid tot een team van gemotiveerde mensen. De meeste zijn al jaren betrokken bij de avonden. Dat wordt ook nog eens versterkt door het jaarlijkse uitje, waarmee we elke keer weer verrast worden. De waardering voor ons wordt niet onder stoelen of banken geschoven. We krijgen zelfs een kerstpakket.
Iedere geslaagde avond geeft me voldoening, ik geniet het meest van een optreden waarbij ik de rolstoelbegeleiding doe en zie dat er een feestje ontstaat. Ik hoop dat Cardo nog veel gezelligheid mag brengen voor iedereen, met of zonder een beperking, en zo de doelstelling blijft vasthouden.

 Vrijwilligers  Motel Westcoast
Vrijwilligers van Cardo.
Foto: Paul Grefkens
19 maart Motel Westcoast in Cardo.
Foto: Paul Grefkens


 TBR
4 april The Beatles Revival in Cardo.
Foto: Gijs Kroes
Op 4 april j.l bestond Cardo op de kop af 12,5 jaar! Het was een geweldige avond mede dankzij het fantastische optreden van de Beatles Revival + Rare Record Show.

Voor de komende concerten van het Cutureel i-seizoen zijn, zolang de voorraad strekt, nog kaarten verkrijgbaar bij de voorverkoop adressen:

18 juni Normaal
Aanvang: 20.30 uur, zaal open vanaf 20.00 uur

Kaarten :  € 20,00 staconcert
Normaal kreeg in februari '06 de Edison Oeuvreprijs uitgereikt. Een terechte beloning voor drie decennia onvervalste dialect rock. De groep blijkt uitstekend overweg te kunnen met blues, country, blue grass, jazz en soul. Tel daar hun rijke arsenaal aan 'gouwe ouwe' aan op, en er is maar één conclusie: kwaliteit en muzikale passie in een avond gevat….

28 juni The Sound of “All The Way Music”
Aanvang:       15.00 uur
Kaarten :       € 20,00 zitvoorstelling

Aan het eind van het jubileumseizoen (12½ jaar Cardo en 5 jaar “All The Way Music”) vindt er onder ideale omstandigheden (naar verwachting 25°C) een concert plaats van “All The Way Music” met als titel "Van Bach tot Beatles". Het Cardosfeertje 'binnen' is voor velen bekend en geliefd. Buiten wordt een onvergetelijke belevenis!

Hans Coolen

Hans Coolen tijdens de CD
opname in de Pacston
studio in Zwolle.
Tevens zal deze middag de presentatie van twee nieuwe CD’s van “All The Way Music” plaatsvinden. De verzamel CD van de diverse artiesten wordt deze middag geïntroduceerd. De solo CD van Nici Apfel wordt aan haar persoonlijk uitgereikt door onze speciale gast: Xander de Buisonjé. Wij danken de sponsors en de particuliere fans van ATWM / Stichting Cardo die deze CD’s mede mogelijk maakten.

Voorafgaand aan het slotconcert van het cultureel i-seizoen 2008-2009 kunt u in het restaurant van Werkenrode gebruik maken van een uitgebreide brunch. Aanvang 13.00 uur en de prijs is
€ 19,50 per persoon incl. drankjes (excl. toegangskaart concert). Reserveringen voor de brunch kunnen gedaan worden per e-mail aan jaalders@pluryn.nl of telefonisch 026 3349824 (ma, di, do en vr tussen 10.00 en 14.00 uur).Cliënten Pluryn aan de slag in horeca Goffertstadion

Met ingang van 18 april versterkt een groep mensen met een handicap het horecateam van Maison van den Boer tijdens de thuiswedstrijden van N.E.C. in het McDOS Goffertstadion. De nieuwe horecamedewerkers zijn cliënten van Pluryn. Pluryn ondersteunt mensen met een handicap bij werken, wonen, leren en vrije tijd, vanuit een groot aantal locaties in Gelderland, Noord-Limburg en Noordoost-Brabant. Veel cliënten van Pluryn willen graag aan het werk. Omdat Pluryn actieve deelname van cliënten aan de samenleving bevordert, hebben veel van hen een baan, betaald of vrijwillig, bij reguliere bedrijven. Pluryn is altijd op zoek naar innovatieve partners, zoals N.E.C. en Maison van den Boer. E.e.a is tot stand gekomen dankzij bemiddeling van Stichting Cardo.
 

Rowwen Heze   
12 mei Rowwen Hèze in een “uitverkocht” Cardo
Foto: Paul Grefkens
 

Scholierentour 2008/2009

De eerste 2 regionale finale avonden van de Scholierentour 2009 hebben plaatsgevonden. Op 21 april jl. in het Palazzo theater in Grave, kandidaten van Sensis en kandidaten van het Merletcollege. Op 13 mei jl. in het Cygnus Gymnasium te Amsterdam met studenten en kandidaten van Bartiméus uit Zeist. Beide avonden waren wederom een groot succes! Iedereen is deze avond weer begeleid door de vaste gastartiest van de Scholierentour: Jan Vayne. Presentatrice is Maaike Jansen, winnares van So you wanna be a popstar. Samen met het Revalidatiefonds organiseert Stichting Cardo dit jaar maar liefst op 28 plaatsen in Nederland een avond waarbij middelbare scholieren met en zonder een beperking hun beste (muzikale) beentje voorzetten.

 Jan Vayne    
Jan Vayne   Optreden in Grave

Klik hier met rechts op om alle afbeeldingen te downloaden.

Deze nieuwsbrief is mogelijk gemaakt door Masc Software

Klik hier met rechts op om alle afbeeldingen te downloaden.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven op de mailinglijst.
Stelt u geen prijs meer op gratis toezending dan kunt u zich hier afmelden.

Deze e-mail is verzonden naar door een automatische mailing.
Voor vragen kunt u bellen met 026 33 49 816 of ga naar www.stichtingcardo.nl.