Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.

Nieuwsbrief december

Onderdeel van
Pluryn
Hoofdsponsor
Cardo Theater

De voorstelling “U bevindt zich hier” van cabaretier Arno van der Heyden op vrijdag 22 januari 2016 komt te vervallen. In plaats daarvan bieden wij u op donderdag 21 januari 2016 cabaretière Soundos met haar voorstelling “Geboren met ervaring”.

Geen gezeur, geen valse emoties, geen pseudo engagement en zeker geen allochtonenclichés. Maar een ontroerend eerlijke en vooral grappige voorstelling van, jawel, een vrouw. Een vrouw die u MOET zien niet alleen omdat ze steengoed is, maar ook omdat u straks een ervaring rijker bent die u niet had willen missen. www.soundos.nl

Programma seizoen 2016

Datum Voorstelling Tickets
17 december The New York Gospel Singers Show€17,50
21 januariSoundos – Geboren met ervaring€12,50
11 februari Jeans – 25 Jaar Jeans€11,50
18 februari Diva’s on Tour Tribute party Madonna, Christina Aguilera,
Britney Spears, Lady Gaga, Rihanna en Beyonce!
€17,50
10 maartDanny de Munk en band€19,50
24 maartThe Fabulous Sneakerboyz€15,00
14 aprilEnge Buren – Ruk!€15,00
28 aprilRob de Nijs – Vijftig jaar Hits€19,50
12 meiCesar Zuiderwijk – Drummoires€15,00

Cardo Theater kaartverkoop

Tickets zijn online te koop en bij alle Primera vestigingen.

Voor vragen kunt u contact opnemen per
e-mail bij cardo@pluryn.nl of telefonisch
op 088 779 20 94. De prijs die vermeld staat is de prijs die u betaalt dus geen reserveringskosten.

Cardo Theater biedt een unieke, originele vorm aan van verantwoord maatschappelijk ondernemen. Cardo is een bijzonder theater op het Pluryn / Werkenrode terrein. Mensen met en zonder een handicap genieten van een verrassend en gevarieerd programma. Het bestaan van Cardo wordt mogelijk gemaakt door een trouwe groep van bijna 100 bedrijven die de financiële basis vormen en de inzet van 50 enthousiaste vrijwilligers.

Cardo Theater is onderdeel van Pluryn. Pluryn bevordert actieve deelname van mensen met een handicap aan de samenleving. Cardo brengt de participatiesamenleving al ruim 19 jaar in praktijk! Veel bedrijven herkennen dat en ondersteunen Cardo Theater. Om in een informele sfeer te netwerken en om te genieten van swingende muziek en cabaret.
Kijk hier naar de reacties van de ondernemers.

Sponsor worden?
Voor informatie en/of aanmelden bij de bedrijvengroep kunt u contact opnemen met Jolanda Aalders

T: 088 - 779 20 92
M: 06 - 517 225 61
E: jaalders@pluryn.nl
Bezoekadres: Nijmeegsebaan 9, 6561 KE Groesbeek

Stichting Pluryn is aangemerkt als; Algemeen Nut Beogende Instelling; (ANBI) waardoor uw gift (onder voorwaarden) aftrekbaar is.

Organisatie Special Olympics in Cardo Theater

In Nederland worden om het jaar de Special Olympics Nationale Spelen georganiseerd.
De volgende Nationale Spelen worden in 2016 georganiseerd door Nijmegen, Wijchen en Groesbeek. De data zijn ook al bekend: 1, 2 en 3 juli 2016. Om coaches, begeleiders, trainers en andere belanghebbenden te informeren over de stand van zaken en van dit grootse evenement voor de regio werden twee info-avonden belegd. Een in Den Haag en voor de andere bijeenkomst had de organisatie gekozen voor Cardo Theater. Ruim 200 coaches kwamen naar deze zeer geslaagde avond. En voor Cardo krijgen de Special Olympics helemaal een speciaal tintje, omdat op meerdere plekken artiesten van Cardo Artiestenbureau hun opwachting zullen maken!

Spinning Marathon Equipe Mont Ventoux

Samen naar de top. Dat is het doel van Equipe Mont Ventoux. Op 16 juni 2016 gaan 25 jongeren en volwassenen van de Pluryn locaties Jan Pieter Heije, De Beele, Werkenrode Jeugd, De Hoenderloo Groep en Het Hietveld de uitdaging aan. Samen met hun buddy fietsen ze naar de top van de beroemde Zuid-Franse berg.
Pluryn steunt Equipe Mont Ventoux van harte. Maar er is meer nodig om dit geweldige project te laten slagen. Daarom organiseert Pluryn een Spinning Marathon. Als opwarmertje voor de beklimming en om het project financieel mogelijk te maken. Het belooft een geweldig spektakel te worden, onder de opzwepende leiding van spinningspecialisten Evert van der Zee en Tristan Schuring. Doet u mee?

Wanneer:Donderdag 14 januari, 18.00 – 21.00 uur
Waar:De Boerderij, terrein Jan Pieter Heije, Utrechtseweg 316 in Oosterbeek
Kosten: €20,00 voor 1 uur
 €37,50 voor 2 uur
 €55,00 voor 3 uur
Inschrijven:Via het formulier op www.pluryn.nl/samennaardetop

Schrijf u in en geef Equipe Mont Ventoux een sportief zetje in de rug! Natuurlijk bent u ook als toeschouwer van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen, onder het genot van een hapje en drankje. Meer informatie over Equipe Mont Ventoux vindt u op www.pluryn.nl/samennaardetop.

Pluryn levert een geweldige prestatie tijdens de 7 Heuvelenloop!

We hebben flink ons best gedaan! Pluryn was met 7 teams aangemeld bij de bedrijvenloop. Er deden 637 bedrijventeams mee in Nijmegen, en èèn van Pluryn-teams werd zelfs 8e! Een prestatie om heel trots op te zijn. De uitgekiende voorbereiding van de Pluryn Runners heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen tijdens de vijftien kilometer durende Zevenheuvelenloop. De shirts werden mede mogelijk gemaakt door Nezzo print en creatie.

Meeùs organiseerde hardloopclinic in Cardo Theater

Voormalig wereldkampioen Erben Wennemars en Marko Koers, ex-Olympisch 800meter-loper verzorgden een loopclinic in Cardo. Erben en Marko onthulden tijdens hun presentatie de ins en outs van een goede voorbereiding aan de 7 heuvelenloop. Meeùs is hoofdsponsor van Cardo Theater. Leden van de MeeùsRunClub waren uitgenodigd om mee te doen aan deze speciale training. Ook de teamlopers van Pluryn mochten zich aanmelden voor deze clinic. Na de presentatie gingen de hardlopers naar de sportvelden van Werkenrode voor een warming-up, vervolgens 10 km looptraining en er werd afgesloten met een pastamaaltijd verzorgd door BliXem catering.

Marinda "Blind naar de top"

Marinda Wijnen, zangeres van Cardo Artiestenbureau zat bij Humberto Tan in RTL Late Night en bij Giel Beelen op 3FM.
Lieke van Lexmond, Dennis Weening en Marinda vertelden over hun beklimming van de Kilimanjaro. Het avontuurlijke realityprogramma "Blind naar de top" werd op RTL5 uitgezonden.

15 oktober 2015 Rayen Panday
Klik voor foto's


29 oktober 2015 Alice Springs on Whiskey Tour
Klik voor foto's


5 november 2015 Henry van Loon – Sluimer
Klik voor foto's


25 november 2015 Clown Jopie & Tante Angelique en de grote Sinterklaasshow
Klik voor foto's


10 december 2015 O’G3NE
Klik voor foto's

Fijne feestdagen!

Het Cardo team wenst u en uw dierbaren bijzonder fijne dagen toe en een gelukkig en gezond 2016!

Cardo Cardo Theater Cardo Artiestenbureau Cardo: YouTube  Cardo: Twitter  Cardo: Facebook  Cardo: LinkedIn